לביבות שורש סלרי עם פסטרמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לביבות שורש סלרי עם פסטרמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם פלפל, בצל, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו לביבות שורש סלרי, שורש סלרי ולביבות פטריות עם רסק תפוחים בצל, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. מניחים מדף תיל מעל תבנית אפייה ומניחים בצד.באמצעות חורים גס על פומפיה תיבת או דיסק גריסה בינוני גס של מעבד מזון, לגרוס את שורש הסלרי ובצל ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים, ארוחת המצות, ומודדים מלח ופלפל ומערבבים לשלב; להפריש.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שחתיכת שורש סלרי תוססת באופן מיידי כאשר נפלה פנימה, כ -4 עד 5 דקות. באמצעות כוס מדידה 1/4 כוס, לגרוף את תערובת שורש הסלרי, לארוז אותו בחוזקה, בזהירות טיפה אותו למחבת. חזור עד שיש לך 4 ערימות. באמצעות מרית, לחץ בעדינות על כל תל לתוך דיסק שטוח על 1/2 אינץ ' עבה. פריי undisturbed עד תחתית הלביבות הם חום זהוב, על 1 1/2 עד 2 דקות. להעיף ומטגנים עד הלביבות זהובות בצד השני, על 1 1/2 עד 2 דקות יותר.
מניחים את המיונז והחרדל או חזרת בקערה קטנה, מתבלים עם פלפל, ומערבבים לשלב.
מורחים על 1 כפית של תערובת מיונז על כל לביבה. מחלקים את הפסטרמה בין הלביבות. למעלה עם פרוסות מלפפון חמוץ ומגישים מיד.