לביבות תות עם רוטב שוקולד
כיסויי תות עם רוטב שוקולד יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, קמח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: חביתות חנוכה ברוטב שוקולד חם, חביתות חנוכה ברוטב שוקולד חם, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, 1/4 כוס חמאה, 1/3 כוס שמנת, ביצים, מלח, סוכר חום, וקינמון.
מוסיפים את התותים לבלילה ומקפלים בעדינות למעיל.
מחממים את השמן בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה ל 360 מעלות F (180 מעלות C).
בינתיים, להפוך את רוטב השוקולד על ידי שילוב של שבבי שוקולד, 3 כפות חמאה, תמצית וניל, ו 1/4 כוס קרם בצלחת מיקרוגל בטוח.
מניחים במיקרוגל ומבשלים על ערבוב חום בינוני-גבוה כל 30 שניות עד שבבי השוקולד נמסים ורוטב השוקולד הוא חלק. מניחים את הצלחת על מגבת מטבח ומכסים כדי להתחמם.
עבודה בקבוצות, בזהירות לזרוק את הבלילה מצופה תותים לתוך השמן החם. מטגנים עד הבלילה הוא חום זהוב, מרפרף את התותים לחום שני הצדדים באופן שווה.
הסר את כיסויי תות מבושלים ומניח על מגבות נייר כדי לנקז. אבק עם סוכר קונדיטורים וטפטוף עם רוטב שוקולד לשרת.
מגישים הנותרים רוטב שוקולד בצד.