לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 121° עם מתלה בשליש העליון.
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה באמצעות חורים גדולים דמעה בצורת של פומפיה תיבת או במעבד מזון מצויד בדיסק רטוש בינוני.
מוסיפים מיץ לימון וזורקים למעיל.
בצל מגורר גס לתוך אותה קערה.
להעביר מגבת מטבח (לא בד טרי), ולאחר מכן לאסוף פינות כדי ליצור שק לסובב בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
לנגב קערה נקייה, ואז להחזיר תפוחי אדמה ובצל לקערה ומערבבים בקמח, ביצים, ו 1 1/4 כפיות מלח עד רק בשילוב.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. מלא 1/4 כוס למדוד באמצע הדרך עם תערובת לביבה בזהירות כפית אותו למחבת, ואז לשטח עד 3 אינץ ' בקוטר עם מרית מחוררת.
טופס 5 לביבות יותר במחבת ומטגנים עד תת הם זהב עמוק, 1 1/2 עד 3 דקות. (אם לביבות חום מהר מדי, להפחית את החום בינוני.) להתהפך ומטגנים עד זהב עמוק בכל רחבי, 1 1/2 עד 3 דקות יותר.
להעביר מגבות נייר לניקוז בקצרה, ולאחר מכן להעביר מתלה מתכת להגדיר במחבת אפייה ולשמור חם בתנור. תכין עוד לביבות.
לביבות ניתן לשמור חם בתנור עד 1 שעה.