לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בצל לאורכו כדי להתאים צינור הזנה של מעבד מזון, ולאחר מכן באח עם דיסק גריסה בינוני.
העברה לקערה גדולה (לא מעבד נקי).
לקלף תפוחי אדמה ולשים בקערה של מים קרים.
חותכים תפוחי אדמה לאורכו כדי להתאים צינור הזנה, ואז grate ולהוסיף בצל. לזרוק עם מיץ לימון, ואז עם קמח, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל.
מוסיפים ביצים ומערבבים למעיל.
העברת מסננת להגדיר מעל קערה (תפוחי אדמה ישחרר מיצים).
מחממים שמן 1/4 אינץ 'ל 182° במחבת כבדה 12 אינץ' על חום בינוני. באמצעות מידה 1/4 כוס, כף 4 או 5 תלוליות של תערובת תפוחי אדמה למחבת. לשטח עם מזלג כדי ליצור פנקייק 3 1/2-ל 4 אינץ'. מבשלים עד חום זהוב, 2 1/2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת, ומתחממים בתנור בזמן הכנת עוד לביבות.
לביבות מבושלות ניתן להקפיא על תבנית אפייה, ולאחר מכן הועבר שקית איטום או מיכל קפוא עד 2 שבועות. לחמם בתנור 232° (כ 5 דקות).