קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה
לביבות תפוחי אדמה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בצל לאורכו כדי להתאים צינור הזנה של מעבד מזון, ולאחר מכן באח עם דיסק גריסה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
העברה לקערה גדולה (לא מעבד נקי).
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לקלף תפוחי אדמה ולשים בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים תפוחי אדמה לאורכו כדי להתאים צינור הזנה, ואז grate ולהוסיף בצל. לזרוק עם מיץ לימון, ואז עם קמח, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים ביצים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
6
העברת מסננת להגדיר מעל קערה (תפוחי אדמה ישחרר מיצים).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מחממים תנור ל 200°f. 3
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחממים שמן 1/4 אינץ 'ל 182° במחבת כבדה 12 אינץ' על חום בינוני. באמצעות מידה 1/4 כוס, כף 4 או 5 תלוליות של תערובת תפוחי אדמה למחבת. לשטח עם מזלג כדי ליצור פנקייק 3 1/2-ל 4 אינץ'. מבשלים עד חום זהוב, 2 1/2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת, ומתחממים בתנור בזמן הכנת עוד לביבות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לביבות מבושלות ניתן להקפיא על תבנית אפייה, ולאחר מכן הועבר שקית איטום או מיכל קפוא עד 2 שבועות. לחמם בתנור 232° (כ 5 דקות).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן