לבשל את הספר: Arepas de Queso
לבשל את הספר: Arepas de Queso נטול גלוטן, ו מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מרגרינה, queso blanco, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ארפות בגריל עם גבינת פרמר (או Queso Blanco), עוגות מאסה מטוגנות עם גבינה (Arepas de Queso), ו ארפות בסגנון ונצואלה עם חזיר משך (Arpas Rumberas) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את masarepa, מים חמים, ומלח בקערת ערבוב גדולה ולתת לנוח במשך כ 10 דקות. ללוש את הבצק עד שהוא מתחיל לקחת על ברק, ללוש מוצרלה גרוסה כמו שאתה עובד. טופס 6 קציצות עגולות על 1/2 אינץ עבה ולהניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה או מחבת על חום בינוני. אתה תשתמש על 11/2 כפיות של מרגרינה לכל arepa, כך להוסיף את המרגרינה למחבת על פי כמה יתאים בכל פעם ללא צפיפות. אחרי כל אריפה בראונס בצד אחד, להפוך אותו ומיד לשמן את החלק העליון עם קצת מרגרינה מהמחבת.
המשך לבשל עד שני הצדדים הם השחמה ופריך קלות.
להעביר כל arepa לצלחת העליון עם קמצוץ של queso blanco לפני ההגשה.