קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: Arepas de Queso

לבשל את הספר: Arepas de Queso
לבשל את הספר: Arepas de Queso נטול גלוטן, ו מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מרגרינה, queso blanco, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ארפות בגריל עם גבינת פרמר (או Queso Blanco), עוגות מאסה מטוגנות עם גבינה (Arepas de Queso), ו ארפות בסגנון ונצואלה עם חזיר משך (Arpas Rumberas) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את masarepa, מים חמים, ומלח בקערת ערבוב גדולה ולתת לנוח במשך כ 10 דקות. ללוש את הבצק עד שהוא מתחיל לקחת על ברק, ללוש מוצרלה גרוסה כמו שאתה עובד. טופס 6 קציצות עגולות על 1/2 אינץ עבה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מחממים מחבת nonstick גדולה או מחבת על חום בינוני. אתה תשתמש על 11/2 כפיות של מרגרינה לכל arepa, כך להוסיף את המרגרינה למחבת על פי כמה יתאים בכל פעם ללא צפיפות. אחרי כל אריפה בראונס בצד אחד, להפוך אותו ומיד לשמן את החלק העליון עם קצת מרגרינה מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
המשך לבשל עד שני הצדדים הם השחמה ופריך קלות.
4
להעביר כל arepa לצלחת העליון עם קמצוץ של queso blanco לפני ההגשה.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Kabinett crackly, מעומלן וללא דופי; מאוד אנגלי-צמחים; במיוחד appley ו minerally; גימור מנתה שטרן. הולך עם כל דבר שאתה רוצה במטבח עוף, רכיכה ופירות ים, במיוחד אם מלווה רטבים מבוססי שמנת או חמאה. נהדר עם סלטים בקיץ ועם מטבח פסיפיק רים.