קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית

לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית כתית מעולה, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מבשלים את הספר: Patatas Bravas, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 4 כפות מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום מעט ומבשלים במשך כ 20 דקות, או עד רק מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך טריזים או, אם באמצעות תפוחי אדמה fingerling, לחתוך אותם חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
בינתיים, בסיר גדול, לחמם את שמן זית כתית נוספת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהם מתרככים אבל לא צבעו.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את השום ומבשלים בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, או עד השום רך וריחני. מערבבים בשתי paprikas, כמון, ואת קאיין. מתבלים לפי הטעם עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
שים את העגבניות ואת המיץ שלהם בקערה, ושימוש בידיים שלך, למחוץ את העגבניות מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את העגבניות, המיץ שלהם, ואת החומץ לסיר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהרוטב מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
תן לרוטב העגבניות להתקרר קצת ולאחר מכן, עובד בקבוצות, מחית אותו בבלנדר עד חלקה. כמו אצווה אחת הוא מחית, להעביר אותו לקערה או מיכל עם מכסה הדוק הולם. השתמש ברוטב עגבניות מיד או לקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה מקורר עם כוס 1 של שמן זית העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מורחים את תפוחי האדמה והשמן במחבת אפייה רדודה וצולים במשך 12 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה משחימים יפה בצד אחד. סובב את המחבת והפוך את תפוחי האדמה. צלוי במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד השחמה ופריך בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
13
כפית כמות ליברלית של רוטב עגבניות מקורר במרכז כל אחד 4 צלחות הגשה. תלוש את תפוחי האדמה על גבי הרוטב ומקשט עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מגישים עם איולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
15
בינתיים, מחממים את התנור ל 250° F ומייפים תבנית אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
ברצלונה איולי
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
17
- עושה על 1 1/4 כוסות -
18
בסיר קטן, לשלב את שיני שום ו 1/2 כוס שמן זית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 5 עד 7 דקות, או עד השום הוא רך ודבש זהב. צפה בשום בזהירות, כך שהוא לא לבשל יתר על המידה. הרם את שיני השום מן השמן עם כפית מחוררת ולהניח בצד על מגבות נייר כדי להתקרר. זרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
19
במעבד מזון מצויד בלהב המתכת, מחית את שיני השום, מיונז, מיץ לימון, ואת כף הנותרים של שמן זית עד חלקה. טעם, מתבלים במלח ופלפל, ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
20
לגרד את איולי לתוך מיכל אחסון lidded ו צמרמורת עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי