לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית כתית מעולה, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מבשלים את הספר: Patatas Bravas, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי אינץ'.
מוסיפים 4 כפות מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום מעט ומבשלים במשך כ 20 דקות, או עד רק מזלג מכרז.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך טריזים או, אם באמצעות תפוחי אדמה fingerling, לחתוך אותם חצי לאורכו.
בינתיים, בסיר גדול, לחמם את שמן זית כתית נוספת על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהם מתרככים אבל לא צבעו.
מוסיפים את השום ומבשלים בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, או עד השום רך וריחני. מערבבים בשתי paprikas, כמון, ואת קאיין. מתבלים לפי הטעם עם פלפל.
שים את העגבניות ואת המיץ שלהם בקערה, ושימוש בידיים שלך, למחוץ את העגבניות מעט.
מוסיפים את העגבניות, המיץ שלהם, ואת החומץ לסיר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהרוטב מחומם דרך.
תן לרוטב העגבניות להתקרר קצת ולאחר מכן, עובד בקבוצות, מחית אותו בבלנדר עד חלקה. כמו אצווה אחת הוא מחית, להעביר אותו לקערה או מיכל עם מכסה הדוק הולם. השתמש ברוטב עגבניות מיד או לקרר עד 3 ימים.
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה מקורר עם כוס 1 של שמן זית העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מורחים את תפוחי האדמה והשמן במחבת אפייה רדודה וצולים במשך 12 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה משחימים יפה בצד אחד. סובב את המחבת והפוך את תפוחי האדמה. צלוי במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד השחמה ופריך בצד השני.
כפית כמות ליברלית של רוטב עגבניות מקורר במרכז כל אחד 4 צלחות הגשה. תלוש את תפוחי האדמה על גבי הרוטב ומקשט עם מלח ים.
בינתיים, מחממים את התנור ל 250° F ומייפים תבנית אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
בסיר קטן, לשלב את שיני שום ו 1/2 כוס שמן זית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 5 עד 7 דקות, או עד השום הוא רך ודבש זהב. צפה בשום בזהירות, כך שהוא לא לבשל יתר על המידה. הרם את שיני השום מן השמן עם כפית מחוררת ולהניח בצד על מגבות נייר כדי להתקרר. זרוק את השמן.
במעבד מזון מצויד בלהב המתכת, מחית את שיני השום, מיונז, מיץ לימון, ואת כף הנותרים של שמן זית עד חלקה. טעם, מתבלים במלח ופלפל, ודופק לערבב.
לגרד את איולי לתוך מיכל אחסון lidded ו צמרמורת עד 3 ימים.