קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית

לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית כתית מעולה, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מבשלים את הספר: Patatas Bravas, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים 4 כפות מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום מעט ומבשלים במשך כ 20 דקות, או עד רק מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך טריזים או, אם באמצעות תפוחי אדמה fingerling, לחתוך אותם חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשהקורנישונים מתוקים, להגשה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
בינתיים, בסיר גדול, לחמם את שמן זית כתית נוספת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהם מתרככים אבל לא צבעו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את השום ומבשלים בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, או עד השום רך וריחני. מערבבים בשתי paprikas, כמון, ואת קאיין. מתבלים לפי הטעם עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
שים את העגבניות ואת המיץ שלהם בקערה, ושימוש בידיים שלך, למחוץ את העגבניות מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את העגבניות, המיץ שלהם, ואת החומץ לסיר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהרוטב מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
תן לרוטב העגבניות להתקרר קצת ולאחר מכן, עובד בקבוצות, מחית אותו בבלנדר עד חלקה. כמו אצווה אחת הוא מחית, להעביר אותו לקערה או מיכל עם מכסה הדוק הולם. השתמש ברוטב עגבניות מיד או לקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה מקורר עם כוס 1 של שמן זית העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מורחים את תפוחי האדמה והשמן במחבת אפייה רדודה וצולים במשך 12 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה משחימים יפה בצד אחד. סובב את המחבת והפוך את תפוחי האדמה. צלוי במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד השחמה ופריך בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
13
כפית כמות ליברלית של רוטב עגבניות מקורר במרכז כל אחד 4 צלחות הגשה. תלוש את תפוחי האדמה על גבי הרוטב ומקשט עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
מגישים עם איולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
15
בינתיים, מחממים את התנור ל 250° F ומייפים תבנית אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
ברצלונה איולי
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
17
- עושה על 1 1/4 כוסות -
18
בסיר קטן, לשלב את שיני שום ו 1/2 כוס שמן זית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 5 עד 7 דקות, או עד השום הוא רך ודבש זהב. צפה בשום בזהירות, כך שהוא לא לבשל יתר על המידה. הרם את שיני השום מן השמן עם כפית מחוררת ולהניח בצד על מגבות נייר כדי להתקרר. זרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
19
במעבד מזון מצויד בלהב המתכת, מחית את שיני השום, מיונז, מיץ לימון, ואת כף הנותרים של שמן זית עד חלקה. טעם, מתבלים במלח ופלפל, ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20
לגרד את איולי לתוך מיכל אחסון lidded ו צמרמורת עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי