לבשל את הספר: Rillettes כתף חזיר
לבשל את הספר: Rillettes כתף חזיר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-147 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותאסוף צלי חזיר בתחת של בוסטון, בצלים, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, איך לבשל כתף חזיר, ו לבשל את הספר: חזיר עם עירית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את השומן בסיר ברזל יצוק אמייל גדול עם מכסה מעל חום מתון.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים מאוד שקוף, כ 10 דקות. בעוד הבצלים מתבשלים, חותכים את החזיר לחתיכות גדולות ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את החזיר לסיר יחד עם שום, סלרי, ציר עוף, יין, טימין, עלי דפנה, פתיתי פלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך, לכסות, לאט ומבשלים במשך 3 שעות.
הסר את החזיר מהסיר ומניח בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, ומערבבים על מהירות נמוכה.
הסר וזרוק את הסלרי, זרזי קורנית, ועלי דפנה מהסיר. מוסיפים לאט את המרק שנותר מן הסיר אל הבשר בקערת הערבוב, ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שכל המרק שולב בחזרה לתוך הבשר. מתבלים במלח ופלפל. לארוז את החזיר מקורר בתוך טרין או צנצנות מעוקרים קטנים. מכסים היטב ומקררים. Rillettes Jarred ישמור במשך 6 חודשים.