קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: Rillettes כתף חזיר

לבשל את הספר: Rillettes כתף חזיר
לבשל את הספר: Rillettes כתף חזיר יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-147 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותאסוף צלי חזיר בתחת של בוסטון, בצלים, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לבשל את הספר: כתף טלה מטוגנת, איך לבשל כתף חזיר, ו לבשל את הספר: חזיר עם עירית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את השומן בסיר ברזל יצוק אמייל גדול עם מכסה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים מאוד שקוף, כ 10 דקות. בעוד הבצלים מתבשלים, חותכים את החזיר לחתיכות גדולות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
מוסיף את החזיר לסיר יחד עם שום, סלרי, ציר עוף, יין, טימין, עלי דפנה, פתיתי פלפל. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך, לכסות, לאט ומבשלים במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר את החזיר מהסיר ומניח בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, ומערבבים על מהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר וזרוק את הסלרי, זרזי קורנית, ועלי דפנה מהסיר. מוסיפים לאט את המרק שנותר מן הסיר אל הבשר בקערת הערבוב, ממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד שכל המרק שולב בחזרה לתוך הבשר. מתבלים במלח ופלפל. לארוז את החזיר מקורר בתוך טרין או צנצנות מעוקרים קטנים. מכסים היטב ומקררים. Rillettes Jarred ישמור במשך 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
RillettesRillettes
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט