תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ארטישוק alla Contadino. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, שום, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, לבשל את הספר: Anellini alla Pecorara, ו מבשלים את הספר: Bruschettan Alla Romana.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף את pancetta ובצל ומבשלים יחד 2 דקות, עד כמה שומן pancetta הוא שניתנו ואת הבצל מתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הארטישוקים ומתבלים את התערובת במלח ופלפל. מבשלים 2 דקות, עד הארטישוקים מוקפצים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
4
מוסיפים את השום, העגבניות והיין ומבשלים 2 דקות, עד שהאלכוהול מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אלכוהול
1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיף את הזיתים, בזיליקום, רוזמרין, טימין, ופטרוזיליה, ומערבבים הכל יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
6
הסר את התערובת צלחת הגשה העליון עם פירורי לחם panko.