קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

לבשל את הספר: וואפלים בטטה

לבשל את הספר: וואפלים בטטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה, לבשל את הספר: נקניקיות בטטה מלית, ו לבשל את הספר: עוגת רול בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה המתוקים בסל קיטור ולשים את הספינה בסיר גדול של מים רותחים כי הוא 1 אינץ ' מתחתית הסל. מכסים ואדים מעל חום בינוני גבוה במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את סל ספינת הקיטור, לשפוך את המים מתוך הסיר, ולזרוק את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הסיר. מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים, חלב, סוכר חום, חמאה, וגלידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כָּתֵףכָּתֵף
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לתערובת הבטטה. מערבבים לשלב אבל לא overmix; לא צריך להיות גושים הנותרים הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
בקערה נפרדת, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה שליש אחד בכל פעם. הבלילה תהיה עבה. באמצעות מנה (מתאים ליכולת של וופל שלך), יוצקים את הבלילה על מחומם, וופל משומן ומבשלים עד השחמה קלה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגישים חם.