לבשל את הספר: וואפלים בטטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מבשלים את הספר: פרלינים בטטה, לבשל את הספר: נקניקיות בטטה מלית, ו לבשל את הספר: עוגת רול בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה המתוקים בסל קיטור ולשים את הספינה בסיר גדול של מים רותחים כי הוא 1 אינץ ' מתחתית הסל. מכסים ואדים מעל חום בינוני גבוה במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מזלג מכרז.
הסר את סל ספינת הקיטור, לשפוך את המים מתוך הסיר, ולזרוק את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הסיר. מחית עם מחית תפוחי אדמה.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את תפוחי אדמה מתוקים, חלב, סוכר חום, חמאה, וגלידת תפוזים.
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים לתערובת הבטטה. מערבבים לשלב אבל לא overmix; לא צריך להיות גושים הנותרים הבלילה.
בקערה נפרדת, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה שליש אחד בכל פעם. הבלילה תהיה עבה. באמצעות מנה (מתאים ליכולת של וופל שלך), יוצקים את הבלילה על מחומם, וופל משומן ומבשלים עד השחמה קלה, 5 עד 6 דקות.