קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

לבשל את הספר: טורטייה ירקות

לבשל את הספר: טורטייה ירקות
לבשל את הספר: ירקות Tortillan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קישואים, ביצים, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, מבשלים את הספר: ירקות קיץ עגבניות בלאדי מרי, ו לבשל את הספר: PBJ.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 11 אינץ ' או מחבת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים במחבת, מערבבים מדי פעם, במשך 4 דקות, ואז מערבבים בפלפלים, חצילים וקישואים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כאשר הכל השחמה להוסיף את העגבניות, ולתת לבשל עד המים התאדו ואת התערובת התעבה. הכה את הביצים במרץ עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה. להגביר את החום מתחת לירקות. עצה בתערובת הביצה ומבשלים, בעדינות רועד המחבת מדי פעם, עד החלק התחתון מוגדר משחימים קלות. הפוך את הטורטייה על מכסה של מחבת או צלחת, ולאחר מכן להחליק אותו בעדינות בחזרה למחבת, מבושל בצד למעלה. מבשלים, מנענעים בעדינות את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון מוגדר וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר, לחתוך טריזים.
5
הערה: אם יש לך משהו מזה שנשאר, זה טעים מוגש קר עם קצת מיונז להפיץ על פני הדף.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים