קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר:כמון-שפשף סטייק עם רוטב Chimchurri

לבשל את הספר:כמון-שפשף סטייק עם רוטב Chimchurri
אם $1.86 למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: סטייק אגפו כמון עם רוטב Chimchurri עשוי להיות יוצא מן הכלל חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שאלוט, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סטייק Bloody Mary Flank, מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע, ו שום-שפשף סטייק צלע עם רוטב צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לערבב את החומרים לשפשף עד בשילוב טוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תייבש את הסטייק עם מגבות נייר. לקצץ אותו של כל שומן פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מברשת אותו קלות עם שמן זית. תלחץ על השפשוף בשני צידי הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
לבנות אש פחם או לחמם מראש גריל גז.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
בינתיים, להפוך את רוטב Chimichurri: לשים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד בקתה קצוצה היטב לא מחית.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
ממש לפני הצלייה, מתבלים את הסטייק במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מניחים את הבשר על באח הבישול על חום בינוני ישיר, כיסוי, וצלקת. מבשלים 4 עד 6 דקות. סובב את הסטייק עם זוג מלקחיים וצרוב את הצד השני. המשיכו לצלות 3 עד 5 דקות נוספות עבור מדיום-רייר. השתמש בשיטת A-OK או מדחום לקריאה מיידית כדי לבדוק את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
הסר את הסטייק מן הגריל ולשים אותו על מגש נקי לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני גילוף. בעוד הבשר נח, להפיץ את פרוסות באגט עם רוטב צ 'ימיצ' ורי ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
בגטבגט
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
חותכים את הסטייק על פני התבואה לפרוסות אלכסוניות דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
10
מניחים פרוסה על כל פרוסת לחם עם רוטב צ 'ימיצ' ורי ומפזרים קמצוץ של פלר דה סאל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Fleur De SelFleur De Sel
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
11
מגישים חם או חם.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.