קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית

לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית
לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. נסו מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס, לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, ו לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את השעועית, זורקים אותם לסיר בינוני ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד השעועית הם מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. לזרוק בchouriço ומבשל עד השחמה, 7 עד 10 דקות. דגים את הפרוסות עם כפית מחוררת ולהעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן הסיר, או אם הסיר יבש, טפטוף בשמן יותר, כך שיש לך 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם עמוק זהוב חום, 20 עד 25 דקות. התאם את החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצלים מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
יוצקים את מלאי הבשר ו 5 כוסות מים, מוסיפים את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
בעוד המרק מתבשל, כפית שליש שעועית וקצת מרק מרק לתוך מעבד מזון. דופק כדי להפוך את הדבק רופף, ואז, אם תרצה, להעביר את הדבק דרך מסננת. מאמץ את הדבק נותן את צלחת גוף נוסף ללא עורות שעועית תועה צף במרק שלך. זה לגמרי אופציונלי אבל, אני חושב, עדיף.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מערבבים את הכרוב, chouriço, משחת שעועית, שעועית. כבה את החום ותן למרק לשבת במשך 10 דקות כדי להתחתן עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
10
הסר את עלה המפרץ, מתבלים את המרק עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומצקת לתוך קערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת