קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית

לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית
לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. נסו מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס, לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, ו לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את השעועית, זורקים אותם לסיר בינוני ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד השעועית הם מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. לזרוק בchouriço ומבשל עד השחמה, 7 עד 10 דקות. דגים את הפרוסות עם כפית מחוררת ולהעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן הסיר, או אם הסיר יבש, טפטוף בשמן יותר, כך שיש לך 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם עמוק זהוב חום, 20 עד 25 דקות. התאם את החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצלים מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
7
יוצקים את מלאי הבשר ו 5 כוסות מים, מוסיפים את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
בעוד המרק מתבשל, כפית שליש שעועית וקצת מרק מרק לתוך מעבד מזון. דופק כדי להפוך את הדבק רופף, ואז, אם תרצה, להעביר את הדבק דרך מסננת. מאמץ את הדבק נותן את צלחת גוף נוסף ללא עורות שעועית תועה צף במרק שלך. זה לגמרי אופציונלי אבל, אני חושב, עדיף.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מערבבים את הכרוב, chouriço, משחת שעועית, שעועית. כבה את החום ותן למרק לשבת במשך 10 דקות כדי להתחתן עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
10
הסר את עלה המפרץ, מתבלים את המרק עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומצקת לתוך קערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת