קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות34
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית

לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית
לבשל את הספר: כרוב Azorean, נקניק, מרק שעועית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, תפוחי אדמה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. נסו מבשלים את הספר: מרק השעועית השחורה של ריק ביילס, לבשל את הספר: פטריות Garlicky וכרוב, ו לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את השעועית, זורקים אותם לסיר בינוני ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד השעועית הם מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לנקז ולהניח בצד.
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. לזרוק בchouriço ומבשל עד השחמה, 7 עד 10 דקות. דגים את הפרוסות עם כפית מחוררת ולהעביר מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן הסיר, או אם הסיר יבש, טפטוף בשמן יותר, כך שיש לך 3 כפות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל ואת עלה דפנה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם עמוק זהוב חום, 20 עד 25 דקות. התאם את החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצלים מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
7
יוצקים את מלאי הבשר ו 5 כוסות מים, מוסיפים את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
בעוד המרק מתבשל, כפית שליש שעועית וקצת מרק מרק לתוך מעבד מזון. דופק כדי להפוך את הדבק רופף, ואז, אם תרצה, להעביר את הדבק דרך מסננת. מאמץ את הדבק נותן את צלחת גוף נוסף ללא עורות שעועית תועה צף במרק שלך. זה לגמרי אופציונלי אבל, אני חושב, עדיף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מערבבים את הכרוב, chouriço, משחת שעועית, שעועית. כבה את החום ותן למרק לשבת במשך 10 דקות כדי להתחתן עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
10
הסר את עלה המפרץ, מתבלים את המרק עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומצקת לתוך קערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת