קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לבשל את הספר: לחם בייונה עם כף גבינה במיוחד

לבשל את הספר: לחם בייונה עם כף גבינה במיוחד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, שיני שום, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, לחם עם כפית גבינה, ו לחם עם כפית גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400°f. חמאה תבשיל 2 ליטר או 8 רמקינים בודדים מעיל עם פירורי לחם. תנער פירורים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה בסיר 2 ליטר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים חלב ומביאים כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מקציפים בקמח תירס ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת התעבה, על 5 דקות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
הסר מהחום ולתת מגניב.
7
בקערה נקייה, לנצח את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים אבל עדיין שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מקפלים את החלמונים לתערובת קמח התירס, ואז מקפלים את החלבונים, שליש בכל פעם. מקפלים את הגבינה ויוצקים לתוך תבשיל או כף לתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו