לבשל את הספר: לחם בייונה עם כף גבינה במיוחד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, שיני שום, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Popovers Herbed גביני, לחם עם כפית גבינה, ו לחם עם כפית גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. חמאה תבשיל 2 ליטר או 8 רמקינים בודדים מעיל עם פירורי לחם. תנער פירורים עודפים.
ממיסים את החמאה בסיר 2 ליטר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות.
מוסיפים חלב ומביאים כמעט לרתיחה.
מקציפים בקמח תירס ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת התעבה, על 5 דקות. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
בקערה נקייה, לנצח את החלבונים ביצה עד שהם נוקשים אבל עדיין שמנת.
מקפלים את החלמונים לתערובת קמח התירס, ואז מקפלים את החלבונים, שליש בכל פעם. מקפלים את הגבינה ויוצקים לתוך תבשיל או כף לתוך ramekins.