לבשל את הספר: סטייק קולב בגריל עם טעמים קוריאנים פנקייק תפוחי אדמה פיקנטי
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא את סקאליון, גוצ'וג'אנג, חומץ אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק קולב בסגנון קוריאני עם בר חמוצים לחוף הים, מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, ו לבשל את הספר: קלבי עם סלט כרוב קוריאני.
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, סוכר, שום, בצל ירוק, שומשום ופלפל ושופכים על הסטייקים. לכסות ולשים במקרר כדי להשרות במשך 4 שעות לפחות, פונה פעם באמצע, או לילה.
הפוך את פנקייק תפוחי האדמה: עובד במהירות כדי למנוע חמצון, לגרר את תפוחי האדמה על החורים הגדולים ביותר של פומפיה תיבת או במעבד מזון. שים במגבת מטבח נקייה וסוחט כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מקום בקערה ולשלב עם הקרקע הקוריאנית צ ' ילה, בצל ירוק. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת ב-12 אינץ ' מעל חום גבוה.
מוסיפים מחצית השמן וכאשר מעשנים קלות, מוסיפים את תפוחי האדמה, מחולקים 4 כדורים אפילו. לחץ למטה כדי ליצור עוגות עגולות על 1/2 אינץ ' עבה. מנמיכים את החום בינוני גבוה ומבשלים עד שהעוגות הן חום זהוב עמוק. הפעל ולהוסיף את השמן שנותר במידת הצורך (תפוחי האדמה יספגו קצת שמן) וחום בצד השני.
מערבבים את רוטב הסויה, חומץ וסוכר בקערה ומקציפים בשמנים. להלביש את הירוקים עם ויניגרט ומתבלים עם מלח ופלפל.
הפוך את הרוטב, אם תרצה: בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים.
הסר את הסטייקים מן המרינדה לגרד את כל המרינדה עודף. מתבלים בפלפל וקצת מלח. לשפשף את שני הצדדים עם קצת שמן וגריל כדי doneness הרצוי. מחממים את פנקייק תפוחי האדמה, במידת הצורך, בתנור 191°.
מניחים אחד במרכז כל צלחת הגשה גדולה וטבעת עם 1 כף של הרוטב (אם משתמשים). פורסים את הסטייקים כנגד התבואה ומסדרים מעל החלק העליון של הפנקייק.
מקשטים את החלק העליון עם הסלט ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.