זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את עלי השונגיקו, פילה סלמון, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו לבשל את הספר: סלמון נרפא מהר, לבשל את הספר: ביצים ממולאות עם סלמון מעושן, ו מבשלים את הספר: טונן ענק או טרטר סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את המרק על ידי שילוב של dashi, מיסו, ו מירין בקערה, לטאטא כדי להתמזג היטב; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים את פרוסות הבצל על החלק התחתון של סיר חם באופן אקראי ערימת כרוב ותפוחי אדמה על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
יוצקים את המרק השמור. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
לחשוף את הסיר, ולמקם את טופו, harusame, negi, פטריות enoki, פטריות shiitake על גבי החומרים האחרים, הסדרת כל אחד בחבורה נפרדת, מסודרת. לכסות את הסיר שוב ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
פטריות אנוקי
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
לחשוף את הסיר ולסדר את פרוסות הסלמון על גבי מרכיבים אחרים. מבשלים עד הסלמון מבושל דרך, כ 5 דקות יותר. כאשר הדגים מבשלים, השתמש במקלות אכילה באופן קבוע כדי להפריד את הפרוסות וללחוץ אותם לתוך המרק כדי שהם יחממו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את עלי shungiku ומבשלים 1 דקה יותר.
7
מקשטים עם קמצוץ ביצי סלמון, אם משתמשים, על הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
8
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מגישים את החומרים יחד עם מרק בקערה קטנה, מדגיש עם sansho.
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.