קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

לבשל את הספר: סיר סלמון חם

לבשל את הספר: סיר סלמון חם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את עלי השונגיקו, פילה סלמון, מירין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו לבשל את הספר: סלמון נרפא מהר, לבשל את הספר: ביצים ממולאות עם סלמון מעושן, ו מבשלים את הספר: טונן ענק או טרטר סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את המרק על ידי שילוב של dashi, מיסו, ו מירין בקערה, לטאטא כדי להתמזג היטב; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את פרוסות הבצל על החלק התחתון של סיר חם באופן אקראי ערימת כרוב ותפוחי אדמה על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים את המרק השמור. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
לחשוף את הסיר, ולמקם את טופו, harusame, negi, פטריות enoki, פטריות shiitake על גבי החומרים האחרים, הסדרת כל אחד בחבורה נפרדת, מסודרת. לכסות את הסיר שוב ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
לחשוף את הסיר ולסדר את פרוסות הסלמון על גבי מרכיבים אחרים. מבשלים עד הסלמון מבושל דרך, כ 5 דקות יותר. כאשר הדגים מבשלים, השתמש במקלות אכילה באופן קבוע כדי להפריד את הפרוסות וללחוץ אותם לתוך המרק כדי שהם יחממו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את עלי shungiku ומבשלים 1 דקה יותר.
7
מקשטים עם קמצוץ ביצי סלמון, אם משתמשים, על הסיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מגישים את החומרים יחד עם מרק בקערה קטנה, מדגיש עם sansho.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מנה צדדית: קערות בודדות של אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלים shungiku, stemmedעלים shungiku, stemmed9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרדאשי.דאשי.99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(חצי חבילה של 200 גרם) פטריות enoki, גזוז ומשוכה בנפרד(חצי חבילה של 200 גרם) פטריות enoki, גזוז ומשוכה בנפרד227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כרוב ירוק ראש קטן (על, לחתוך לחתיכות בגודל ביס1/4 כרוב ירוק ראש קטן (על, לחתוך לחתיכות בגודל ביס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה בינוניים באיידהו (בערך, קלופים, חצויים לאורכם, וחתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'תפוחי אדמה בינוניים באיידהו (בערך, קלופים, חצויים לאורכם, וחתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'591 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשירו מיסושירו מיסו340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל ספרדי בינוני (על, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץבצל ספרדי בינוני (על, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון, חצוי לאורכו ופרוס לחתיכות בעובי 1/2 אינץפילה סלמון, חצוי לאורכו ופרוס לחתיכות בעובי 1/2 אינץ12 כפיות אבקת שוםביצי סלמון, לקישוט (אופציונלי)ביצי סלמון, לקישוט (אופציונלי)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה( כ 8 חתיכות), נבעופטריות שיטאקה( כ 8 חתיכות), נבעו227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 חבילה (על טופו המשרד, לחתוך 4 חתיכות1/2 חבילה (על טופו המשרד, לחתוך 4 חתיכות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.