קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחורף
מגזין

לבשל את הספר: סלט פארו החורף

לבשל את הספר: סלט פארו החורף
לבשל את הספר: סלט פארו החורף הוא טבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. לך לחנות ותביא את פארו, ליק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: סלט פארו החורף, מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ו סלט פארו חורף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלאנש את הגזר ואת הכרישה בסיר גדול של מים מלוחים בכבדות, בישול עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים וקרירים במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
שלב את הגזר. כרישה, קורנית ופארו בקערה. להתלבש עם שמן וחומץ לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פארו.פארו.
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
5
פארו.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
6
כדי להפוך על 5 כוסות של פארו מבושל, חום 2 כפות על שמן זית כתית נוספת בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך. קוצצים, ואז להוסיף 1 בצל קטן, 1 גזר קטן, וגבעול 1 קטן של סלרי. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הירקות כדי לצפות אותם בשמן. כסה את הסיר והפחת את החום. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פארו מבושלפארו מבושל
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הוסף 2 כוסות של פארו. מערבבים כדי לכסות אותו עם מיצי שמן וירקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
פארו.פארו.
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי כ 1/2 אינץ'. להעלות את החום ולהביא את המים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך farro מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
9
מבשלים את פארו עד שהוא רך, על 20 דקות, הוספת מים נוספים אם הסיר נראה יבש.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר וזרוק את הירקות הארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
11
מגישים חם כפי שהיית אורז או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל