קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחורף
מגזין

לבשל את הספר: סלט פארו החורף

לבשל את הספר: סלט פארו החורף
לבשל את הספר: סלט פארו החורף הוא טבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. לך לחנות ותביא את פארו, ליק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: סלט פארו החורף, מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי, ו סלט פארו חורף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלאנש את הגזר ואת הכרישה בסיר גדול של מים מלוחים בכבדות, בישול עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים וקרירים במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
שלב את הגזר. כרישה, קורנית ופארו בקערה. להתלבש עם שמן וחומץ לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פארו.פארו.
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
פארו.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
6
כדי להפוך על 5 כוסות של פארו מבושל, חום 2 כפות על שמן זית כתית נוספת בסיר גדול מעל חום בינוני נמוך. קוצצים, ואז להוסיף 1 בצל קטן, 1 גזר קטן, וגבעול 1 קטן של סלרי. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הירקות כדי לצפות אותם בשמן. כסה את הסיר והפחת את החום. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פארו מבושלפארו מבושל
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הוסף 2 כוסות של פארו. מערבבים כדי לכסות אותו עם מיצי שמן וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פארו.פארו.
דַק-דַק-
8
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי כ 1/2 אינץ'. להעלות את החום ולהביא את המים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך farro מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מבשלים את פארו עד שהוא רך, על 20 דקות, הוספת מים נוספים אם הסיר נראה יבש.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר וזרוק את הירקות הארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
11
מגישים חם כפי שהיית אורז או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®