לבשל את הספר: סלמה אלא דיאבולו
לך לחנות ותביא את רוזמרין פוקצ'ה, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Gingersnaps תלת כיווני, ו מבשלים את הספר: בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
לפלפלים הכבושים: מחממים תנור ל-500 ° F. חותכים את הפלפלים לאורכו אך משאירים הכל שלם.
שים אותם על תבנית אפייה. הלבישו קלות את הפלפלים בשמן זית וצלו אותם בתנור במשך 10 דקות, או עד שהתרככו מעט.
מערבבים את החומץ, מים, מלח, סוכר, ציפורן, פלפל, טימין, ועלה דפנה יחד בסיר ולהביא את כל זה לרתיחה על המבער.
יוצקים את התערובת על הפלפלים.
בואו להתקרר, חשוף, בטמפרטורת החדר. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
מערבבים את שמן הזית, חומץ, זיתים קצוצים, פלפלים ונוזל כבישה.
מורחים את התערובת על החלק הפנימי של כל פרוסות הלחם, שומר קצת לזרוק עם ארוגולה. על חצאי הכריכים התחתונים, שכבות חלופיות של גבינה ובשר. למעלה כל כריך עם ארוגולה, וסגור עם החלק העליון של הלחם. חתוך לשניים או שתשמש כריבוע שלם.