קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לבשל את הספר: סלמה אלא דיאבולו

לבשל את הספר: סלמה אלא דיאבולו
לך לחנות ותביא את רוזמרין פוקצ'ה, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Gingersnaps תלת כיווני, ו מבשלים את הספר: בורשט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפלפלים הכבושים: מחממים תנור ל-500 ° F. חותכים את הפלפלים לאורכו אך משאירים הכל שלם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים אותם על תבנית אפייה. הלבישו קלות את הפלפלים בשמן זית וצלו אותם בתנור במשך 10 דקות, או עד שהתרככו מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים את החומץ, מים, מלח, סוכר, ציפורן, פלפל, טימין, ועלה דפנה יחד בסיר ולהביא את כל זה לרתיחה על המבער.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
יוצקים את התערובת על הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
5
בואו להתקרר, חשוף, בטמפרטורת החדר. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש. 
1
מערבבים את שמן הזית, חומץ, זיתים קצוצים, פלפלים ונוזל כבישה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2
מורחים את התערובת על החלק הפנימי של כל פרוסות הלחם, שומר קצת לזרוק עם ארוגולה. על חצאי הכריכים התחתונים, שכבות חלופיות של גבינה ובשר. למעלה כל כריך עם ארוגולה, וסגור עם החלק העליון של הלחם. חתוך לשניים או שתשמש כריבוע שלם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'