קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

לבשל את הספר: סלמה אלא דיאבולו

לבשל את הספר: סלמה אלא דיאבולו
לך לחנות ותביא את רוזמרין פוקצ'ה, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Gingersnaps תלת כיווני, ו מבשלים את הספר: בורשט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפלפלים הכבושים: מחממים תנור ל-500 ° F. חותכים את הפלפלים לאורכו אך משאירים הכל שלם.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים אותם על תבנית אפייה. הלבישו קלות את הפלפלים בשמן זית וצלו אותם בתנור במשך 10 דקות, או עד שהתרככו מעט.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מערבבים את החומץ, מים, מלח, סוכר, ציפורן, פלפל, טימין, ועלה דפנה יחד בסיר ולהביא את כל זה לרתיחה על המבער.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים את התערובת על הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
5
בואו להתקרר, חשוף, בטמפרטורת החדר. לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש. 
1
מערבבים את שמן הזית, חומץ, זיתים קצוצים, פלפלים ונוזל כבישה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2
מורחים את התערובת על החלק הפנימי של כל פרוסות הלחם, שומר קצת לזרוק עם ארוגולה. על חצאי הכריכים התחתונים, שכבות חלופיות של גבינה ובשר. למעלה כל כריך עם ארוגולה, וסגור עם החלק העליון של הלחם. חתוך לשניים או שתשמש כריבוע שלם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'