קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

לבשל את הספר: עדשים ברביקיו

לבשל את הספר: עדשים ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עדשים ברביקיו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 409 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, בצל, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 101 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות, ו מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העדשים, 4 כוסות מים, ואת כל (קלופים) ציפורן של שום בסיר או בתנור הולנדי, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 30 עד 35 דקות, עד העדשים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. לקראת סוף הבישול, מוסיפים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים את העדשים, שומרים 1/2 כוס מי הבישול, ומשליכים את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עדשיםעדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לשטוף ולייבש את הסיר השתמשת כדי לבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את הבצל ואת השום טחון, ו sauté עד רך משחי קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את בטטה ומבשלים עד מתרכך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
7
מערבבים את קאיין ואת הג ' ינג ' ר. לאחר מכן להוסיף את הקטשופ, חרדל, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, אם שימוש, ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את העדשים ואת מי הבישול השמורים לסיר. מבשלים עד שהרוטב מכסה את העדשים והתערובת כבר לא רכה. טעם לאיזון טעמים, הוספת סוכר חום יותר או חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
עדשיםעדשים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת