קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

לבשל את הספר: עדשים ברביקיו

לבשל את הספר: עדשים ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עדשים ברביקיו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 409 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, בצל, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 101 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות, ו מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את העדשים, 4 כוסות מים, ואת כל (קלופים) ציפורן של שום בסיר או בתנור הולנדי, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 30 עד 35 דקות, עד העדשים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. לקראת סוף הבישול, מוסיפים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסננים את העדשים, שומרים 1/2 כוס מי הבישול, ומשליכים את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
לשטוף ולייבש את הסיר השתמשת כדי לבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיף את הבצל ואת השום טחון, ו sauté עד רך משחי קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את בטטה ומבשלים עד מתרכך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
7
מערבבים את קאיין ואת הג ' ינג ' ר. לאחר מכן להוסיף את הקטשופ, חרדל, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, אם שימוש, ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את העדשים ואת מי הבישול השמורים לסיר. מבשלים עד שהרוטב מכסה את העדשים והתערובת כבר לא רכה. טעם לאיזון טעמים, הוספת סוכר חום יותר או חומץ במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עדשיםעדשים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט