לבשל את הספר: עדשים ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עדשים ברביקיו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 409 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, בצל, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. 101 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות, ו מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העדשים, 4 כוסות מים, ואת כל (קלופים) ציפורן של שום בסיר או בתנור הולנדי, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך 30 עד 35 דקות, עד העדשים רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם. לקראת סוף הבישול, מוסיפים 1/2 כפית מלח.
מסננים את העדשים, שומרים 1/2 כוס מי הבישול, ומשליכים את שן השום.
לשטוף ולייבש את הסיר השתמשת כדי לבשל את העדשים.
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ואת השום טחון, ו sauté עד רך משחי קל, על 5 דקות.
מוסיפים את בטטה ומבשלים עד מתרכך, 7 עד 10 דקות.
מערבבים את קאיין ואת הג ' ינג ' ר. לאחר מכן להוסיף את הקטשופ, חרדל, סוכר חום, חומץ, רוטב ווסטרשייר, אם שימוש, ואת הנותרים 1 1/2 כפיות מלח. להביא לרתיחה.
מוסיפים את העדשים ואת מי הבישול השמורים לסיר. מבשלים עד שהרוטב מכסה את העדשים והתערובת כבר לא רכה. טעם לאיזון טעמים, הוספת סוכר חום יותר או חומץ במידת הצורך.