קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד

לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד
לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 28 מנות. עם 225 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, אבקת קקאו, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגת שוקולד ללא קמח, לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח. מערבבים יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בקערה אחרת, מערבבים את חלב החמאה, ביצים, וניל וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים עם מזלג ומניחים בצד.
5
בסיר בינוני, ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
להקציף יחד כדי לשלב. בינתיים, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
כאשר החמאה נמסה, יוצקים את המים הרותחים במחבת. אפשר לבועות לרגע, ולאחר מכן לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קיצור טבעיקיצור טבעי
9
מערבבים יחד לרגע כדי לקרר את השוקולד, ואז לשפוך בתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מערבבים יחד עד חלקה, ואז לשפוך לתוך מחבת רול ג ' לי ungreased (או גיליון אפייה rimmed) ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
בעוד העוגה היא אפייה להפוך את הדובדבן. ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה. (אני פשוט לשטוף את אותו אחד השתמשתי לעוגה. גורם לי להרגיש אחראי ופרודוקטיבי.)
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
13
מוסיפים את החלב והוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את אבקת הסוכר. מערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
15
זרוק בפקאנים הקצוצים ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן