לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית
המתכון לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית מוכנה בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, דובדבנים, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית, מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו מחבת עגולה 9 אינץ ' עם נייר קלף.
ממיסים את החמאה, הסוכר, ואת סטאוט בסיר.
מוסיפים את גרידת התפוז ואת הפרי והקליפה (למעט הדובדבנים). מביאים את התערובת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר עד שהוא פושר.
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים מעורבים לקערת ערבוב.
מוסיפים את תערובת הפירות לקמח ומוסיפים את הדובדבנים.
לטאטא את הביצים; להוסיף אותם בהדרגה, ערבוב שווה דרך התערובת.
אופים בתנור במשך כשעה ו 10 דקות. אם אתה רוצה, כאשר העוגה מבושלת, אתה יכול לשפוך 4 כפות של סטאוט על זה. שמור את העוגה במשך 2 עד 3 ימים לפני החיתוך.