קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית

לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית
המתכון לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית מוכנה בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, דובדבנים, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית, מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. קו מחבת עגולה 9 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ממיסים את החמאה, הסוכר, ואת סטאוט בסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סטאוטסטאוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את גרידת התפוז ואת הפרי והקליפה (למעט הדובדבנים). מביאים את התערובת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר עד שהוא פושר.
5
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים מעורבים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את תערובת הפירות לקמח ומוסיפים את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
לטאטא את הביצים; להוסיף אותם בהדרגה, ערבוב שווה דרך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
אופים בתנור במשך כשעה ו 10 דקות. אם אתה רוצה, כאשר העוגה מבושלת, אתה יכול לשפוך 4 כפות של סטאוט על זה. שמור את העוגה במשך 2 עד 3 ימים לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®