קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית

לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית
המתכון לבשל את הספר: עוגת פורטר האירית מוכנה בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, דובדבנים, צימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית, מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. קו מחבת עגולה 9 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
ממיסים את החמאה, הסוכר, ואת סטאוט בסיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סטאוטסטאוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את גרידת התפוז ואת הפרי והקליפה (למעט הדובדבנים). מביאים את התערובת לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר עד שהוא פושר.
5
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ותבלינים מעורבים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
מוסיפים את תערובת הפירות לקמח ומוסיפים את הדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
7
לטאטא את הביצים; להוסיף אותם בהדרגה, ערבוב שווה דרך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
אופים בתנור במשך כשעה ו 10 דקות. אם אתה רוצה, כאשר העוגה מבושלת, אתה יכול לשפוך 4 כפות של סטאוט על זה. שמור את העוגה במשך 2 עד 3 ימים לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות