לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן
לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. אם יש לכם לימונים, ביצים, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מבשלים את הספר: עוגת שקדים איטלקית, עוגיות אגוז אורן ללא גלוטן מהספר קוק הגרנד קניון, ו אגוז אורן ללא גלוטן ופודינג תאריך מהספר קוק הגרנד קניון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F.
משמנים מחבת כיכר בגודל 8 1/2 על 4 1/2 על 2 1/2 אינץ ' עם תוספת חמאה וקו עם קלף אפייה.
לרכך את החמאה. לגרד את הזרעים מתוך שעועית וניל. דק לגרר את קליפת לימון. מיץ 1 של לימונים. בערך לקצוץ מחצית הצנוברים.
הכה את החמאה וסוכר עם זרעי וניל עד אור ורך, ואז מערבבים את הביצים אחד בכל פעם. מקפלים את הקמח, שקדים טחונים, צנוברים קצוצים, ומערבבים את קליפת הלימון.
מערבבים את צנוברים הנותרים עם המלח. כפית את התערובת לתוך המחבת, מפזרים את הצנוברים המלוחים ואופים בתנור במשך 1 שעה. העוגה מוכנה כששיפוד יוצא נקי. השאר להתקרר במחבת.