קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

לבשל את הספר: קינואה עם עשבי תיבול Chimichurri

לבשל את הספר: קינואה עם עשבי תיבול Chimichurri
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנקטן ועשבי תיבול מעורבים, לבשל את הספר: תירס בגריל וסלט קינואה, ו לבשל את הספר: PBJ.

הוראות

1
מערבבים את הקינואה ו 2 כוסות מים בסיר בגודל בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הנוזל נספג, 10 עד 15 דקות. הגרגרים צריכים להיות רכים ושקופים, עם טבעת הנבט גלוי לאורך הקצה החיצוני של כל גרגר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תעביר את הקינואה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את השמן והחומץ יחד, ולזרוק עם קינואה בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיף את הפטרוזיליה, אורגנו, jalapeño, שום, גרידת תפוז, ומלח ופלפל. לזרוק, באמצעות מזלג כדי לשמור על גרגרי פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
5
מפזרים את הבצל הירוק מעל, ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק