לבשל את הספר: ריזוטו תות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? לבשל את הספר: ריזוטו תות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם חמאה, תותים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה, ו לבשל את הספר: ריזוטו Gazpacho עם שרימפס שום.
הוראות
יוצקים את המניה לתוך מחבת ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים.
בינתיים, להמס חצי החמאה במחבת אחרת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות, או עד שהוא מתרכך.
מוסיפים את האורז ומבשלים, מערבבים, עד שכל הדגנים מצופים בחמאה מומסת.
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 5 דקות, או עד שהאלכוהול התאדה.
להוסיף מצקת של המניה החמה לאורז ולבשל, ערבוב, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, מצקת בכל פעם, וערבוב עד כל תוספת נספג. זה ייקח 18-20 דקות.
בינתיים, לשים כמה תותים שלמים בצד לקישוט ולרסק את השאר בקערה. עשר דקות לפני סוף זמן הבישול, מוסיפים את התותים הפירה לריזוטו. כאשר הוא כמעט מוכן, בעדינות לערבב את השמנת ואת העונה עם מלח ופלפל.
מגישים מקושטים עם תותים שלמים שמורים.