קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון

לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון
לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 487 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: פנקייק בסגנון סועד, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles.

הוראות

1
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים, בערך לחתוך אותם לחתיכות גדולות עם סכין קטנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מוציאים את המחבת מהתנור (משאירים את התנור דולק) ומבשלים מעל חום גבוה על הכיריים במשך 2 דקות כדי לקרמל את תפוחי האדמה והבצל, כדי לוודא שהם מנערים את המחבת או מערבבים את התוכן כל 30 שניות או כדי להימנע מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להחזיר את המחבת לתנור ולהמשיך לאפות עוד 5 עד 10 דקות, מושך את המחבת החוצה מעת לעת כדי לנער את תפוחי האדמה סביב עם כף. חתיכות תפוחי אדמה בתחתית המחבת יהיה חום עד כך שהם נראים כמעט כמו תפוחי אדמה מטוגנים. לגרד את פצצות הטעם-ו-crispiness הקטנות האלה מהתחתית ומערבבים אותם עם שאר תפוחי האדמה. כאשר תפוחי האדמה סיימו אפייה, הם יהיו זהובים ופריכים, עם הרבה חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוציאים את המחבת מהתנור ומחזירים אותה לתנור בחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום, החמאה, פתיתי פלפל אדום, רוזמרין ותימין. מערבבים, ומתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. תפוחי האדמה צריכים להיות פריכים ופריכים מבחוץ, רכים מבפנים - חושבים תפוחי אדמה מטוגנים איטלקיים. מבשלים עוד כמה דקות כך שהטעמים מתמזגים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפטרוזיליה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים באופן מיידי.