לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון
לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 487 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון גס, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: פנקייק בסגנון סועד, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: ביצים - כל סגנון Chilaquiles.
הוראות
כאשר תפוחי האדמה הם מגניבים, בערך לחתוך אותם לחתיכות גדולות עם סכין קטנה.
מוציאים את המחבת מהתנור (משאירים את התנור דולק) ומבשלים מעל חום גבוה על הכיריים במשך 2 דקות כדי לקרמל את תפוחי האדמה והבצל, כדי לוודא שהם מנערים את המחבת או מערבבים את התוכן כל 30 שניות או כדי להימנע מלהישרף.
להחזיר את המחבת לתנור ולהמשיך לאפות עוד 5 עד 10 דקות, מושך את המחבת החוצה מעת לעת כדי לנער את תפוחי האדמה סביב עם כף. חתיכות תפוחי אדמה בתחתית המחבת יהיה חום עד כך שהם נראים כמעט כמו תפוחי אדמה מטוגנים. לגרד את פצצות הטעם-ו-crispiness הקטנות האלה מהתחתית ומערבבים אותם עם שאר תפוחי האדמה. כאשר תפוחי האדמה סיימו אפייה, הם יהיו זהובים ופריכים, עם הרבה חתיכות חומות.
מוציאים את המחבת מהתנור ומחזירים אותה לתנור בחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את השום, החמאה, פתיתי פלפל אדום, רוזמרין ותימין. מערבבים, ומתבלים בנדיבות רבה עם מלח ופלפל. תפוחי האדמה צריכים להיות פריכים ופריכים מבחוץ, רכים מבפנים - חושבים תפוחי אדמה מטוגנים איטלקיים. מבשלים עוד כמה דקות כך שהטעמים מתמזגים.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפטרוזיליה הקצוצה.