לה דום
Le Dome עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 424 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי חתיכות שוקולד מרירות, קרם מאפה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: כיפת לימון, עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, ו כיפת תפוחים עם גבינת צ'דר מיוחדת בחוות בראבו.
הוראות
אסוף את המרכיבים שלך. מחממים התנור ל 93°.
כדי להפוך את מרנג, מקציפים את חלבוני הביצה במהירות גבוהה עם 1/2 כוס הסוכר עד פסגות רכות טופס.
הוסף עוד 1/3 כוס הסוכר והשוט עד פסגות נוקשות טופס. לנצח את 1/3 הנותרים כוס סוכר. מקפלים פנימה את ארוחת אגוזי לוז.
באמצעות שקית מאפה (או שקית אחסון עם פינות מנותקות) צינור שתים עשרה עד חמש עשרה מרנג שטוח על תבנית אפייה אחת.
על תבנית אפייה שנייה, צינור שתים עשרה עד חמש עשרה מרנג כיפת.
אופים במשך 1 שעה ו 30 דקות. הקש מרנג כדי לראות אם הוא יבש ולהסיר באופן מיידי.
בעוד המקצפת מתבשלת, עם מקלף, מגלחת 3/4 כוס כל אחת מחטיפי השוקולד הלבנים והמרירים ומקררת.
כדי להפוך את chantilly( קצפת), לשלב את השמנת והסוכר הכבדים בקערה בינונית והכה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס.
כדי להפוך את הקרם מאפה: בסיר כבד, מערבבים יחד את החלב ו 1/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
בקערה בינונית, מקציפים יחד את חלמוני הביצה והביצה. מערבבים יחד את הסוכר הנותרים ואת קורנפלור; ואז מערבבים אותם לתוך הביצה עד חלקה. כאשר החלב מגיע לרתיחה, לטפטף אותו לתוך הקערה בזרם דק תוך ערבוב כך שאתה לא לבשל את הביצים. להחזיר את התערובת לסיר, ולאט לאט להביא לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן כך הביצים לא מתקפלות או צורב בתחתית.
כאשר התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה, להסיר מהחום. מערבבים בחמאה ווניל, ערבוב עד החמאה מעורבב לחלוטין.
יוצקים לתוך מיכל חסין חום ומניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד מקורר לפני השימוש.
כדי להפוך את קרם וניל, לשים את הקרם מאפה בקערה גדולה ולהוסיף את תמצית וניל. לגרד את זרעי וניל לתוך הקערה, ולקפל במחצית שנטילי. עבור קרם השוקולד, ממיסים את השוקולד בחום נמוך מאוד.
לשים את הקרם בצק בקערה גדולה ולקפל את השוקולד נמס עד בשילוב. מקפלים בשנטילי שנותר.
מורחים את קרם וניל על חצי התחתון מרנג העליון עם מרנג domed.
מורחים שכבה של קרם על צמרות כיפות.
חזור על התהליך עם קרם השוקולד והקצפת הנותרת.
יוצקים את שבבי השוקולד כהה ולבן על מרנג.
מגישים מיד או לאחסן במקרר.