קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לה דום

לה דום
Le Dome עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 424 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי חתיכות שוקולד מרירות, קרם מאפה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: כיפת לימון, עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, ו כיפת תפוחים עם גבינת צ'דר מיוחדת בחוות בראבו.

הוראות

1
אסוף את המרכיבים שלך. מחממים התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להפוך את מרנג, מקציפים את חלבוני הביצה במהירות גבוהה עם 1/2 כוס הסוכר עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
הוסף עוד 1/3 כוס הסוכר והשוט עד פסגות נוקשות טופס. לנצח את 1/3 הנותרים כוס סוכר. מקפלים פנימה את ארוחת אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
באמצעות שקית מאפה (או שקית אחסון עם פינות מנותקות) צינור שתים עשרה עד חמש עשרה מרנג שטוח על תבנית אפייה אחת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
על תבנית אפייה שנייה, צינור שתים עשרה עד חמש עשרה מרנג כיפת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים במשך 1 שעה ו 30 דקות. הקש מרנג כדי לראות אם הוא יבש ולהסיר באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
בעוד המקצפת מתבשלת, עם מקלף, מגלחת 3/4 כוס כל אחת מחטיפי השוקולד הלבנים והמרירים ומקררת.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד מרירחטיף שוקולד מריר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
8
כדי להפוך את chantilly( קצפת), לשלב את השמנת והסוכר הכבדים בקערה בינונית והכה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
כדי להפוך את הקרם מאפה: בסיר כבד, מערבבים יחד את החלב ו 1/4 כוס סוכר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
בקערה בינונית, מקציפים יחד את חלמוני הביצה והביצה. מערבבים יחד את הסוכר הנותרים ואת קורנפלור; ואז מערבבים אותם לתוך הביצה עד חלקה. כאשר החלב מגיע לרתיחה, לטפטף אותו לתוך הקערה בזרם דק תוך ערבוב כך שאתה לא לבשל את הביצים. להחזיר את התערובת לסיר, ולאט לאט להביא לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן כך הביצים לא מתקפלות או צורב בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כאשר התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה, להסיר מהחום. מערבבים בחמאה ווניל, ערבוב עד החמאה מעורבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
12
יוצקים לתוך מיכל חסין חום ומניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. מקררים עד מקורר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
כדי להפוך את קרם וניל, לשים את הקרם מאפה בקערה גדולה ולהוסיף את תמצית וניל. לגרד את זרעי וניל לתוך הקערה, ולקפל במחצית שנטילי. עבור קרם השוקולד, ממיסים את השוקולד בחום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קרם מאפהקרם מאפה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
לשים את הקרם בצק בקערה גדולה ולקפל את השוקולד נמס עד בשילוב. מקפלים בשנטילי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מורחים את קרם וניל על חצי התחתון מרנג העליון עם מרנג domed.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
16
מורחים שכבה של קרם על צמרות כיפות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
17
חזור על התהליך עם קרם השוקולד והקצפת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
18
יוצקים את שבבי השוקולד כהה ולבן על מרנג.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
19
מגישים מיד או לאחסן במקרר.