לובסטר Lo Mein סלט
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? לובסטר Lo Mein סלט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מי קרח, פלפל, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו לובסטר יי מיין (אטריות לובסטר), Pancit קנטון (aka lo מיין או צ'או מיין), ו Lo Mein אטריות סלט (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות לובסטרים חיים, לצלול אותם ראש הראשון לתוך סיר גדול של מים רותחים ומבשלים עד שהם אדומים בהירים בכל רחבי, על 8 דקות. באמצעות מלקחיים, להסיר את הלובסטרים לקערה. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לפצח את הטפרים והזנב ולהסיר את כל הבשר. חותכים את הזנב ואת טופר בשר 1/4 אינץ ' עבה להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
שימו את ההיג ' יקי בקערה קטנה, מוסיפים את המים הרותחים ומניחים בצד עד שהתרככו, כ -15 דקות. בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה עם 1 כפית סוכר ושמן שומשום 1/4 כפית.
מסננים את hijiki ולהוסיף אותו לקערה. שים בצד לפחות 10 דקות.
בסיר בינוני של מים רותחים, blanch את אפונה שלג עד ירוק בהיר, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את אפונה שלג למי הקרח כדי לעצור את הבישול.
מסננים ולטפוח יבש, ואז לחתוך את אפונה השלג לאורך לרצועות דקות.
בקערה, לשלב את השום, זנגביל, פלפל אדום מרוסק, רוטב דגים, מיץ ליים ואת הנותרים 2 כפות סוכר 1 כפית שמן שומשום. מערבבים 5 כפות מים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב, עד אל דנטה, על 4 דקות.
מסננים את האטריות במסננת ומחזירים אותם לסיר. ממלאים את המחבת במים קרים ומערבלים את האטריות מסביב, ואז מתנקזים. חזור על התהליך עוד פעם אחת.
בקערה גדולה, לשלב את האטריות עם לובסטר, אפונה שלג ואת hijiki ואת המרינדה שלה. לזרוק היטב, באמצעות ידיים נקיות או מלקחיים.
מוסיפים את רוטב הדגים ואת עלי הכוסברה, מתבלים בפלפל וזורקים היטב. הפוך את הסלט על מגש גדול, מפזרים את הבוטנים על גבי ומגישים.
המלצת יין: ריזלינג פשוט עם רמז של מתיקות יהיה להדגיש את העושר של הלובסטר ולאזן את הטעמים האסיאתיים של אצות ורוטב דגים. שקול את Sichel Piesporter 1994 Goldtrpfchen Riesling Sptlese מגרמניה או את שמורת Cellarmaster של יקב קולומביה 1993 Johannisberg Riesling ממדינת וושינגטון.