לובסטר מבושל עם תירס ותפוחי אדמה חדשים
לובסטר מבושל עם תירס ותפוחי אדמה חדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 945 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, מלח, קישוט: ענפי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלושי אבטיח-אפרסק כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צדפות ולובסטר מאודים עם חמאת שאלוט, תירס, נקניקיות ותפוחי אדמה, תפוחי אדמה מבושלים עם חמאה, ו תפוחי אדמה מבושלים עם פטרוזיליה ושמיר.
הוראות
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים ו -1 כף מלח בסיר גדול. לצלול 3 לובסטרים, הראש הראשון, לתוך מים רותחים; לחזור לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות לקילו הראשון ו -3 דקות לכל קילו נוסף.
הסר לובסטרים בעזרת מלקחיים; הניחו בצד. מחזירים מים לרתיחה; חזור על התהליך עם שאר הלובסטרים.
מבשלים תפוחי אדמה עם הנותרים 1 כפית מלח במים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי גדול 5 דקות.
מוסיפים תירס; מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מסדרים לובסטרים, תפוחי אדמה ותירס על מגש הגשה.
מגישים עם חמאה מומסת, חצאי לימון ופרוסות בגט.
מוסיפים פטרוזיליה לצלחות הגשה, אם רוצים.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם הבחירות המובילות שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אך שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. אתה יכול לנסות את לואיס ג ' אדו שאבלי לס קלו גרנד קרו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו שאבלי לס קלו גרנד קרו
7 "קלימטים" יכולים להיקרא גרנד קרו בשאבליס : פריוסים, בוגרוס, לס קלוס, גרנואיל, בלנשו, ולמור וווד וורסיר. הכרמים האלה ממוקמים כולם בצד ימין של נהר לה סרין, על הגבעה. מצב זה נותן אופי חזק ומלא גוף ליין.כוכב בהיר עם שפה כסופה. יין זה נגזר מענבים הגדלים בא אקלים מכוון לכיוון דרום ודרום מערב הממוקם בתוך הגדול ביותר של שאבלי גרנד קרו, לס קלו. הוא מציע אף בשל מאוד של פירות אבן צהובים, במיוחד אפרסקים, עם רמז של משמש. זהו יין מורכב עם נדיבות ושפע של פירות בשלים, תחושת פה טובה וגימור מפואר.