לובסטרים עם רוטב ורמוט טרגון
לובסטרים עם רוטב ורמוט טרגון עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפל, טרגון, חומץ יין לבן, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: לובסטרים מבושלים עם רוטב טבילה, לובסטרים בגריל עם רוטב טבילה דרום אסייתי, ו צדפות עם פירה אפונה ורוטב ורמוט.
הוראות
מביאים מים ומלח ים לרתיחה בסיר 8-10 ליטר. לצלול 2 לובסטרים ראש קדימה לתוך מים ומבשלים, מכוסה, מעל חום גבוה 7 דקות מהזמן לובסטרים להיכנס למים, ולאחר מכן להעביר עם מלקחיים לשקוע לנקז. להחזיר מים לרתיחה ולבשל הנותרים 2 לובסטרים באותו אופן.
ממיסים חמאה ומתקררים עד שמתחממים.
לטאטא יחד ורמוט, חומץ, וחלמונים בקערת מתכת, ואז להגדיר קערה על סיר קטן של מים רותחים תערובת חום, לטאטא, עד חם.
מוסיפים חמאה מומסת בזרם איטי, מקציפים, ואז מקציפים במלח ופלפל. לבשל רוטב, לטאטא, עד מעובה ונרשם 71° על מדחום מיידי לקרוא, על 5 דקות.
הסר מחבת מחום ולשמור קערה בסיר. ממש לפני ההגשה, מערבבים במיץ לימון וטרגון.
עבודה מצד הבטן, חצי כל לובסטר לאורכו עם סכין כבדה חדה או מזמרה במטבח.