לוחשת Crisper: אשכולית-וניל Curd
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? לוחשת Crisper: יוגורט אשכוליות וניל יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-230 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, 2 כפות גרידת אשכוליות (מגורד על צרוד), מיץ אשכוליות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר, הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב, ו הלוחש Crisper: מהו Cucuzza (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים סנטימטר אחד של מים לתוך סיר בינוני שמתאים קערת זכוכית חסינת החום שלך מבלי לתת לו לגעת פני המים. להביא מים לרתיחה מעל חום בינוני.
במעבד מזון או מרגמה ועלי, לשלב את הסוכר, גרידת אשכוליות, זרעי וניל, ודופק או מחית עד משולב היטב וריחני מאוד.
מערבבים את האשכוליות סוכר, ביצים וחלמונים בקערה חסינת חום.
להקציף יחד במשך דקה אחת כדי להפיץ את הסוכר.
מניחים את הקערה על הסיר עם מים רותחים ומקציפים כל הזמן במשך כ -30 שניות, או עד שהסוכר מומס.
מוסיף את מיץ האשכוליות ומיץ לימון ומבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד הקורד קורא 170° F ויש לו את העקביות של שמנת חמוצה, על 10 דקות.
להקציף את חתיכות חמאה קרה אחד אחד עד שהם משולבים לחלוטין. מסננים את הקרד דרך מסננת בסדר רשת לקערה נקייה.
מגישים כמו תבלין עם לחמניות או טוסט לארוחת בוקר, או כפיות לתוך קונכיות טארט לקינוח. ישמור, מכוסה היטב, במקרר במשך עד שבועיים, או קפוא במשך כמה חודשים.