לוחשת Crisper: שני כרוב ניצנים בצבע קרם מוליס
אם יש לכם פלפל, כרוב ניצנים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: Tenderloin חזיר סיידר מטוגן עם Fenne, הלוחש Crisper: כרוב מטוגן עם בצל מקורמל, אגוזי מלך, וגבינה כחולה, ו כרוב ניצנים בטעם שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הגבעולים וכל עלים חיצוניים רצויים מן כרוב הניצנים.
חותכים כל נבט לאורכו לרבעים (מלמעלה עד קצה גזע).
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. (תצטרך לכסות את המחבת מאוחר יותר, כך לבחור אחד עם מכסה.)
מוסיפים את כרוב הניצנים ומפזרים מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות, עד נבטים הם קרמל יפה במקומות.
מוסיפים את הקרם, מערבבים כדי מעיל את כל הנבטים, ולאחר מכן לכסות את המחבת ולהפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. מבשלים 25 עד 30 דקות, עד נבטים הם רק במכרז במרכז.
מערבבים במיץ לימון ומבשלים, חשופים, במשך דקה או שתיים נוספות, עד הקרם התעבה מספיק כדי להיצמד באופן רופף לנבט.
מפזרים קצת יותר מלח וכמה פלפל שחור טחון טרי.