המתכון לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. במנה עיקרית זו יש 1122 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. לכו לחנות ותביאו בצל, פרמג'יאנו-רג' יאנו, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה של אנג'לינה Di Carnevale (לזניה לקרנבל) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה. קבוצות עבודה, לבשל את האטריות לזניה עד שהם רכים וגמישים אבל לא צולע, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר את הפסטה מהמים הרותחים ושכב שטוח על מגש גיליון להתקרר. שמור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
4
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
6
הסר מן המחבת להזמין על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
7
תשליך את השומן מהמחבת ותוסיף שמן זית חדש יחד עם 2 שיני שום וקמצוץ פלפל אדום מרוסק. הביאו את המחבת לחום בינוני-גבוה. כאשר השום הופך להיות זהוב מאוד ארומטי, להסיר אותו מן החום ולהשליך. לזרוק את הפטריות ולתבל אותם עם מלח. מבשלים את הפטריות עד שהם רכים ונבלים וחומים כהים, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פטריות
שמן זית
ציפורן
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הסר ממחבת ושמורה. חזור על תהליך זה עם השום הנותר והקישואים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
בקערה קטנה, לשלב את ריקוטה, 1/2 Parmigiano-רג ' יאנו, הביצים, ואת בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
גבינת ריקוטה
באזיל!
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מערבבים לשלב היטב ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
11
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
בחלק התחתון של צלחת 9 על 13 אינץ ' צלחת אפייה עמוקה, להוסיף כמה חופנים של רוטב להתפשט בשכבה זוגית. מסדרים שכבה של האטריות לזניה כדי לכסות לחלוטין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
מורחים 1/3 של תערובת ריקוטה על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
מורחים
פסטה
14
מניחים שכבה של פסטה הולך לכיוון השני כמו השכבה הראשונה (זה ייתן קצת יותר יציבות).
מרכיבים שתצטרך
פסטה
15
מורחים שכבה קלה של רוטב על הפסטה ומפזרים 1/3 של נקניק על הרוטב, לחזור על תהליך זה עם 1/3 של פטריות וקישואים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קישואים
נקניק
רוטב
פסטה
16
מפזרים שכבה של מוצרלה וכמה Parmigiano-רג ' יאנו הנותרים על הירקות. חזור על שכבות אלה עד שכל החומרים שימשו עד או המחבת מלאה. הקפד שיש שכבה של פסטה על גבי מכוסה ברוטב ומפוזר עם מוצרלה ופרמזן. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
17
מניחים את הלזניה על תבנית אפייה ואופים בתנור עד הלזניה חמה ותוססת, כ 1 שעה 15 דקות, מסירים את נייר הכסף במשך 15 הדקות האחרונות של בישול.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
רדיד אלומיניום
18
בואו מגניב במשך 20 דקות לפני חיתוך.
19
הערה: עבור חיתוך אופטימלי, להפוך ולאפות את הלזניה יום לפני.
ציוד שתשתמש בו
תנור
20
לחמם אותו שוב לפני חיתוך.
21
מעיל סיר גדול עם שמן זית ולהוסיף את pancetta. להביא את הסיר לחום בינוני גבוה ומבשלים את pancetta במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
סיר
22
מוסיפים את הבצל, מתבלים בנדיבות במלח ומערבבים את המעיל בשמן זית. מבשלים את הבצל במשך 6 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות; הבצל צריך להיות רך מאוד ארומטי אבל אין צבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
מלח
23
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום
24
להעביר את העגבניות דרך טחנת מזון. הקפד להעביר את כל עיסת דרך החורים משאיר רק את הגבעולים ואת הזרעים, הקפד לגרד את עיסת הנחה של תחתית טחנת המזון. זה כל עניין הכסף הגדול!
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
זרעים
25
מוסיפים את העגבניות לסיר ושוטפים את אחת מפחיות העגבניות הריקות במים ומוסיפים את המים לסיר (כ-2 עד 3 כוסות). מתבלים בנדיבות עם מלח וטועמים אותו; עגבניות לקחת הרבה מלח. מתבלים בצעדי תינוק וטועמים כל צעד ושעל. מבשלים את הרוטב במשך 2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם וטעימות לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
רוטב
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
26
השתמש ברוטב מיד על פסטה או לכל צורך רוטב עגבניות אחר. רוטב זה יכול גם להיות מקורר ומאוחסן במקרר במשך כמה ימים או שזה קופא ממש טוב.