קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

לזניה אדומה, לבנה וירוקה

לזניה אדומה, לבנה וירוקה

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
יוצקים 1 כוס רוטב עגבניות לתבנית אפייה, 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' (רוטב לא יכסה לחלוטין את התחתית), ולכסות עם 3 גיליונות לזניה, מוודא שהם לא נוגעים זה בזה. זרוק על תערובת 1 1/2 כוסות ריקוטה על ידי כפיות על פסטה להפיץ בעדינות עם גב של כף.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
מפזרים 3/4 מוצרלה כוס ו 1/3 כוס פרמזן מעל תערובת ריקוטה ולעשות 2 שכבות יותר באותו אופן, מתחיל ומסתיים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
4
מורחים רוטב עגבניות כוס הנותרים על פסטה, מוודא פסטה מכוסה לחלוטין, ומפזרים מוצרלה ופרמזן שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מכסים את צלחת בחוזקה עם נייר, tenting מעט כדי למנוע לסכל לגעת בשכבה העליונה, ואופים באמצע תנור 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פלפל ארבולפלפל ארבול
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
הסר לסכל ואופים לזניה 10 דקות יותר, או עד העליון מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
בואו לזניה לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
Let lasagne stand 5 minutes before serving.