חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
יוצקים 1 כוס רוטב עגבניות לתבנית אפייה, 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' (רוטב לא יכסה לחלוטין את התחתית), ולכסות עם 3 גיליונות לזניה, מוודא שהם לא נוגעים זה בזה. זרוק על תערובת 1 1/2 כוסות ריקוטה על ידי כפיות על פסטה להפיץ בעדינות עם גב של כף.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
מפזרים 3/4 מוצרלה כוס ו 1/3 כוס פרמזן מעל תערובת ריקוטה ולעשות 2 שכבות יותר באותו אופן, מתחיל ומסתיים עם פסטה.