המתכון לזניה איטלקית קלאסית יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו -15 דקות. למנה העיקרית הזו יש 1385 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.75 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת ריקוטה, בצל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. נסו לזניה איטלקית קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
בסיר של 2 ליטר ממיסים 5 כפות חמאה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע היווצרות גושים. ממשיכים לבשל ולהקציף על אש בינונית עד שהרוטב סמיך, חלק וקרמי, כ -10 דקות. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסירים מהאש ומוסיפים את אגוז המוסקט ורוטב העגבניות. מערבבים עד לאיחוד טוב ובודקים תיבול. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
למרקם חלק וניתן למריחה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
במחבת מטוגנת מחממים שמן זית כתית מעולה. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הבקר הטחון ומתבלים במלח ופלפל. בשר חום, שובר גושים גדולים, עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש ומסננים עודפי שומן. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
5
בקערה בינונית מערבבים היטב את הריקוטה והביצים. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מורחים 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את יריעות הפסטה זו לצד זו, מכסים את תחתית תבנית האפייה. מורחים באופן שווה שכבה מכל תערובת הריקוטה ואז שכבה מכל התרד. מסדרים שכבה נוספת של יריעות פסטה ומורחים מעל את כל הבקר הטחון.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -44 דולר לבקבוק.
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרבה
צבע אדום אודם בהיר. על האף הערות של אוכמניות, עור, דובדבנים ודומדמניות אדומות עם מגע של שוש, גרפיט וטבק. טאנינים מתוקים ומתמידים.