קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

לזניה איטלקית קלאסית

לזניה איטלקית קלאסית
המתכון לזניה איטלקית קלאסית יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו -15 דקות. למנה העיקרית הזו יש 1385 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.75 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת ריקוטה, בצל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. נסו לזניה איטלקית קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
בסיר של 2 ליטר ממיסים 5 כפות חמאה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע היווצרות גושים. ממשיכים לבשל ולהקציף על אש בינונית עד שהרוטב סמיך, חלק וקרמי, כ -10 דקות. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסירים מהאש ומוסיפים את אגוז המוסקט ורוטב העגבניות. מערבבים עד לאיחוד טוב ובודקים תיבול. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
במחבת מטוגנת מחממים שמן זית כתית מעולה. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הבקר הטחון ומתבלים במלח ופלפל. בשר חום, שובר גושים גדולים, עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסירים מהאש ומסננים עודפי שומן. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
5
בקערה בינונית מערבבים היטב את הריקוטה והביצים. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מורחים 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את יריעות הפסטה זו לצד זו, מכסים את תחתית תבנית האפייה. מורחים באופן שווה שכבה מכל תערובת הריקוטה ואז שכבה מכל התרד. מסדרים שכבה נוספת של יריעות פסטה ומורחים מעל את כל הבקר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מפזרים 1/2 את גבינת המוצרלה על גבי הבקר.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
מורחים עוד 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את השכבה האחרונה של יריעות הפסטה ומעליהם נותרו גבינות בכמל, מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
חותכים את 2 כפות החמאה הנותרות לקוביות בגודל 1/4 אינץ ' ולזניה עליונה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
מרפדים נייר אפייה גדול בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מניחים צלחת לזניה על גבי, מכסים ומניחים על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהחלק העליון מבעבע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר את המכסה והמשיך לאפות כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בסיר תבשיל גדול או הולנדי מעל, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מוסיפים בצל ושום ומקפיצים עד שהם רכים ושקופים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
15
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
16
קולים עד שכל הירקות רכים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
17
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה 1 או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
18
הסר עלי דפנה ובדוק אם יש תיבול. אם הרוטב עדיין טעים חומצי, הוסיפו חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי לעגל את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
19
מוסיפים 1/2 את רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. ממשיכים עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
20
אם לא משתמשים בכל הרוטב, הניחו לו להתקרר לחלוטין ושפכו מנות 1 עד 2 כוסות לשקיות ניילון במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן

מרכיבים

2קילוגרםאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1גזר, קצוץגזר, קצוץ1מעקבסלרי, קצוץסלרי, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סדיני לזניה, מבושל אל דנטהסדיני לזניה, מבושל אל דנטה2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר טחון צ'אקבשר טחון צ'אק1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טריקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל6שרימפס וורידיםמלח ופלפל לבןמלח ופלפל לבן6שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות כל) תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט יבשחבילות כל) תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט יבש42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, אופציונליחמאה ללא מלח, אופציונלי52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, בתוספת 2 כפות ללזניהחמאה לא מלוחה, בתוספת 2 כפות ללזניה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא בטמפרטורת החדרחלב מלא בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -44 דולר לבקבוק.
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרבה
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרבה
צבע אדום אודם בהיר. על האף הערות של אוכמניות, עור, דובדבנים ודומדמניות אדומות עם מגע של שוש, גרפיט וטבק. טאנינים מתוקים ומתמידים.