המתכון לזניה איטלקית קלאסית יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו -15 דקות. למנה העיקרית הזו יש 1385 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.75 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת ריקוטה, בצל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. נסו לזניה איטלקית קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1
בסיר של 2 ליטר ממיסים 5 כפות חמאה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע היווצרות גושים. ממשיכים לבשל ולהקציף על אש בינונית עד שהרוטב סמיך, חלק וקרמי, כ -10 דקות. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסירים מהאש ומוסיפים את אגוז המוסקט ורוטב העגבניות. מערבבים עד לאיחוד טוב ובודקים תיבול. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3
במחבת מטוגנת מחממים שמן זית כתית מעולה. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הבקר הטחון ומתבלים במלח ופלפל. בשר חום, שובר גושים גדולים, עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מורחים 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את יריעות הפסטה זו לצד זו, מכסים את תחתית תבנית האפייה. מורחים באופן שווה שכבה מכל תערובת הריקוטה ואז שכבה מכל התרד. מסדרים שכבה נוספת של יריעות פסטה ומורחים מעל את כל הבקר הטחון.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -44 דולר לבקבוק.
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרבה
צבע אדום אודם בהיר. על האף הערות של אוכמניות, עור, דובדבנים ודומדמניות אדומות עם מגע של שוש, גרפיט וטבק. טאנינים מתוקים ומתמידים.