קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

לזניה אל פורנו

לזניה אל פורנו
גשו לסופר וקנו בצל, שום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו Pompelmo אל forno, לזניה אל פורנו, ו Pastan Al Forno (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את האטריות לזניה בשפע של מים מלוחים רותחים עד גמיש בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים עם כף עץ כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מסננים את האטריות ביסודיות, מעיל עם שמן זית לשמור אותם לח וקל לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לטגן מעל חום בינוני, בצל, שום ועשבי תיבול. לבשל 5 דקות. בשר בקר ונקניקיות חום עד שכבר לא ורוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מסננים שומן לתוך מיכל קטן ולהשליך. מערבבים את רסק העגבניות לחלוטין. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
בקערת ערבוב, לשלב ריקוטה, פטרוזיליה אורגנו. מוסיפים ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
8
מוסיפים פרמזן, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9
כדי להרכיב את הלזניה: מעיל התחתון של מחבת 13 על ידי 9 אינץ ' עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות. מסדרים 4 אטריות לאורך בשכבה חופפת מעט על הרוטב. לאחר מכן, קו כל קצה של המחבת עם אטריות לזניה. זה יוצר צווארון שמחזיק בפינות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מורחים 1/2 של תערובת הבשר על הפסטה. Dollop 1/2 של תערובת ריקוטה על הבשר, להפיץ את הקצוות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
מפזרים 1/2 של המוצרלה על גבי ריקוטה. למעלה עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות, פרוש באופן שווה. חזור עם השכבה הבאה של אטריות, בשר, גבינות ורוטב. השכבה העליונה האחרונה עם אטריות, רוטב ומוצרלה גרוסה ופרמזן. הקש על המחבת כדי לאלץ את בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
תן לזניה לנוח במשך 30 דקות כך האטריות להתיישב לחתוך בקלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
15
חותכים לריבועים 2 אינץ ומגישים.

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.