לזניה אלפרדו תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם רוטב אלפרדו, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו לזניה אלפרדו תרד, לזניה אלפרדו תרד מבשלים איטיים, ו Name (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, לבשל בשר בקר, בצל ושום על אש בינונית 6-8 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד, לשבור את הבשר להתפורר; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי.
מורחים תערובת 1 כוס בשר על החלק התחתון של ungreased 5-או 6-qt. בישול איטי. סדר ארבע אטריות על רוטב, שבירת אטריות כדי להתאים במידת הצורך; שכבה עם חצי תערובת ריקוטה, 2 כוסות גבינת מוצרלה ותערובת 1 כוס בשר.