קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

לזניה אלפרדו תרד

לזניה אלפרדו תרד
לזניה אלפרדו תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם רוטב אלפרדו, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו לזניה אלפרדו תרד, לזניה אלפרדו תרד מבשלים איטיים, ו Name (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, לבשל בשר בקר, בצל ושום על אש בינונית 6-8 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד, לשבור את הבשר להתפורר; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים תערובת 1 כוס בשר על החלק התחתון של ungreased 5-או 6-qt. בישול איטי. סדר ארבע אטריות על רוטב, שבירת אטריות כדי להתאים במידת הצורך; שכבה עם חצי תערובת ריקוטה, 2 כוסות גבינת מוצרלה ותערובת 1 כוס בשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
למעלה עם ארבע אטריות, תרד, רוטב אלפרדו 2 כוסות גבינת מוצרלה. המשך שכבות עם ארבע אטריות, נשאר תערובת ריקוטה, 2 כוסות גבינת מוצרלה ותערובת 1 כוס בשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
להוסיף כל אטריות שנותרו; העליון עם תערובת בשר הנותרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
לבשל, מכוסה, על 4-5 שעות נמוכות או עד אטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי