קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

לזניה בולונז

לזניה בולונז
המתכון לזניה בולונז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך על 45 דקות. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אתה מקבל רוטב שמגיש 8. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-722 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, קמח לא סופג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 להפוך את soffritto.
2
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור.2
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבשר, בשר חזיר, נקניק כדי soffritto, ולהגדיל את החום גבוה; לבשל עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מפזרים עם ציפורן, קינמון, ופלפל. 3 מערבבים עגבניות, מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.4
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות. בכל פעם שהרוטב מתבשל עד לנקודה שהוא נדבק לתחתית המחבת, פשוט להוסיף 1/4 כוס מים לגרד את חתיכות השחמה מלמטה ולהמשיך לבשל. 5
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים במחבת רוטב תחתית כבדה. במחבת נפרדת ממיסים את החמאה הלא מלוחה עם הקמח על אש נמוכה. מערבבים במהירות עם כף. מבשלים את זה במשך 1 דקה ולאחר מכן להסיר מהחום. (ראה ויקיפדיה על רוטב בשמל לקבלת מידע נוסף על רוטב זה.) 6 לאט להוסיף חצי חלב חם לתערובת החמאה והקמח שלך. במהלך תהליך זה מערבבים כל הזמן.7 להחזיר את החלב, חמאה, תערובת קמח לחום נמוך עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את החלב שנותר לאט תוך ערבוב עובד אותו לתוך הרוטב מעובה. המשך לערבב עד שזה מגיע לרתיחה.8 העונה עם קצת מלח ים, ולהמשיך ערבוב עד עקביות נכונה התפתחה. אם כל גושים טופס, להכות אותם במהירות עם מקצף עד שהם מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הסר מהחום. 9 תנור מחממים ל 191°. לבשל את הלזניה על פי ההוראות. כ 8 דקות ב 6 ליטרים של מים מלוחים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מסננים, לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
להניח את הנודלס לזניה בודדים על מגבות מטבח, לא נוגע ללב, אז הם לא נדבקים זה לזה בזמן שאתה שכבת התבשיל. 10
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
מורחים קצת שמן זית סביב החלק הפנימי של תבנית אפייה 13x9 אינץ'. ודא תבנית האפייה שלך היא לא תגובתי-pyrex או נירוסטה. אין להשתמש במחבת אלומיניום כפי שהוא יגיב עם החומציות של הרוטב ולהרוס את הטעם. שים שכבה של אטריות לזניה למטה ראשון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
שכבה על שליש מהרוטב הבולונז, ואז שליש מהרוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מפזרים עם פרמזן מגורר. חזור פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות ומפזרים פרמזן מגורר.11 אוהל התבשיל עם רדיד אלומיניום. שים לזניה לתוך המתלה האמצעי של תנור מחומם מראש 375°f.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
אופים במשך 20-30 דקות, עד העליון מתחיל לקבל השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
הסר מהתנור ולתת מגניב 5-10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות