לזניה בולונז
המתכון לזניה בולונז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך על 45 דקות. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אתה מקבל רוטב שמגיש 8. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-722 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, קמח לא סופג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור.2
מוסיפים את הבשר, בשר חזיר, נקניק כדי soffritto, ולהגדיל את החום גבוה; לבשל עד השחמה.
מפזרים עם ציפורן, קינמון, ופלפל. 3 מערבבים עגבניות, מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.4
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות. בכל פעם שהרוטב מתבשל עד לנקודה שהוא נדבק לתחתית המחבת, פשוט להוסיף 1/4 כוס מים לגרד את חתיכות השחמה מלמטה ולהמשיך לבשל. 5
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים במחבת רוטב תחתית כבדה. במחבת נפרדת ממיסים את החמאה הלא מלוחה עם הקמח על אש נמוכה. מערבבים במהירות עם כף. מבשלים את זה במשך 1 דקה ולאחר מכן להסיר מהחום. (ראה ויקיפדיה על רוטב בשמל לקבלת מידע נוסף על רוטב זה.) 6 לאט להוסיף חצי חלב חם לתערובת החמאה והקמח שלך. במהלך תהליך זה מערבבים כל הזמן.7 להחזיר את החלב, חמאה, תערובת קמח לחום נמוך עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מוסיפים את החלב שנותר לאט תוך ערבוב עובד אותו לתוך הרוטב מעובה. המשך לערבב עד שזה מגיע לרתיחה.8 העונה עם קצת מלח ים, ולהמשיך ערבוב עד עקביות נכונה התפתחה. אם כל גושים טופס, להכות אותם במהירות עם מקצף עד שהם מתמוססים.
הסר מהחום. 9 תנור מחממים ל 191°. לבשל את הלזניה על פי ההוראות. כ 8 דקות ב 6 ליטרים של מים מלוחים רותחים.
מסננים, לשטוף עם מים קרים.
להניח את הנודלס לזניה בודדים על מגבות מטבח, לא נוגע ללב, אז הם לא נדבקים זה לזה בזמן שאתה שכבת התבשיל. 10
מורחים קצת שמן זית סביב החלק הפנימי של תבנית אפייה 13x9 אינץ'. ודא תבנית האפייה שלך היא לא תגובתי-pyrex או נירוסטה. אין להשתמש במחבת אלומיניום כפי שהוא יגיב עם החומציות של הרוטב ולהרוס את הטעם. שים שכבה של אטריות לזניה למטה ראשון.
שכבה על שליש מהרוטב הבולונז, ואז שליש מהרוטב בשמל.
מפזרים עם פרמזן מגורר. חזור פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות ומפזרים פרמזן מגורר.11 אוהל התבשיל עם רדיד אלומיניום. שים לזניה לתוך המתלה האמצעי של תנור מחומם מראש 375°f.
אופים במשך 20-30 דקות, עד העליון מתחיל לקבל השחמה קלה.
הסר מהתנור ולתת מגניב 5-10 דקות לפני ההגשה.