לזניה בסגנון גן
לזניה בסגנון גן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת פרמזן, ברוקולי, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לזניה בסגנון גן, לזניה בקר בסגנון גן, ו לזניה גינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. תערובת בצל כפית לתוך קערה גדולה.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף קישואים ודלעת צהובה; לטחון 4 דקות או עד מכרז ופשוט מתחיל חום.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף גזר פרוס; לטגן 4 דקות או עד במכרז.
מוסיפים ברוקולי קצוץ; מטוגנים 4 דקות או עד פריך-מכרז.
מפזרים 1/2 כפית מלח; לזרוק היטב לשלב.
מניחים קמח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1/2 כוס פרמזן, נשאר 1/2 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט; מערבבים עד חלקה. מערבבים בתרד.
שלב גבינת קוטג ' ו 1 1/2 כוסות מוצרלה; מערבבים היטב.
מורחים 1/2 תערובת תרד כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות על תערובת תרד בצלחת; למעלה עם חצי תערובת גבינת קוטג ' (על 1 1/2 כוסות), חצי תערובת ירקות (על 2 1/2 כוסות), ועל תערובת תרד כוס 1. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מורחים תערובת תרד שנותרה על אטריות; מפזרים 1/2 כוס פרמז ' ן הנותרים 1/2 כוס מוצרלה.
מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד גבינה הוא מבעבע ומתחיל חום.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.