לזניה ברוקולי עוף בבישול איטי
לזניה ברוקולי עוף בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פרחי ברוקולי עמק, פטריות, גבינת פרמזן טריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה בישול איטי עוף ברוקולי, לזניה אלפרדו עוף בישול איטי, ו מרק לזניה בישול איטי עם עוף ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ולנקז ברוקולי לפי הוראות האריזה, תוך שימוש בזמן בישול מינימלי. בקערה גדולה, מערבבים עוף, 2 כוסות של תערובת הגבינה, פלפל, שני מרקים, שמנת חמוצה, פטריות וברוקולי.
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מורחים רבע מתערובת העוף בבישול איטי.
שכבה עם 3 של אטריות מבושלות (שבירת אטריות לפי הצורך), רבע מתערובת העוף ו 1/2 כוס של תערובת הגבינה. חזור על שכבות פעמיים.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 3 שעות 30 דקות או עד מבעבע אטריות במכרז.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מפזרים פלפל טחון טרי נוסף, אם תרצה בכך.