לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות)
לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 534 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), לזניה עוף ופטריות, ו לזניית עוף, תרד ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול מלא מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 12 דקות.
מסננים, לטבול במים קרים להתקרר ולנקז שוב.
להניח את האטריות על מגבת cover.In מחבת מטוגנת על אש בינונית-נמוכה, מחממת את שמן הזית.
מוסיפים את הפטריות, טימין, בצל, שום וטוגנים עד רך מאוד וזהוב קל, כ -15 דקות.
מוסיפים את מרק העוף והמרק הגרוס, מערבבים ומבשלים כ -5 דקות נוספות. הגדר aside.In סיר מעל חום בינוני, להביא את החלב רק מתחת לרתיחה. בסיר אחר מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח לתוך החמאה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף בחלב חם. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומבשל, ערבוב, עד עבה וחלק, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
הסר את הרוטב מהחום.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים עד 191°. משמנים צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם שמן זית.מכסים את תחתית תבנית האפייה בשכבת האטריות. כפית שליש מהרוטב הלבן על האטריות. למעלה עם שליש של תערובת פטריות עוף ולאחר מכן עם שליש גבינת מוצרלה.חזור על השכבות פעמיים.
מפזרים את הפרמזן באופן שווה מעל.
אופים עד זהב מבעבע, 40 עד 50 דקות.
תן לעמוד במשך 15 דקות, ואז לחתוך לריבועים לשרת.