לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 534 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), לזניה עוף ופטריות, ו לזניית עוף, תרד ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול מלא מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים, לטבול במים קרים להתקרר ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
4
להניח את האטריות על מגבת cover.In מחבת מטוגנת על אש בינונית-נמוכה, מחממת את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות, טימין, בצל, שום וטוגנים עד רך מאוד וזהוב קל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את מרק העוף והמרק הגרוס, מערבבים ומבשלים כ -5 דקות נוספות. הגדר aside.In סיר מעל חום בינוני, להביא את החלב רק מתחת לרתיחה. בסיר אחר מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח לתוך החמאה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף בחלב חם. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומבשל, ערבוב, עד עבה וחלק, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר את הרוטב מהחום.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים עד 191°. משמנים צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם שמן זית.מכסים את תחתית תבנית האפייה בשכבת האטריות. כפית שליש מהרוטב הלבן על האטריות. למעלה עם שליש של תערובת פטריות עוף ולאחר מכן עם שליש גבינת מוצרלה.חזור על השכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר