קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות)

לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות)
לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 534 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קורנית, חמאה, אטריות לזניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), לזניה עוף ופטריות, ו לזניית עוף, תרד ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול מלא מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מסננים, לטבול במים קרים להתקרר ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
להניח את האטריות על מגבת cover.In מחבת מטוגנת על אש בינונית-נמוכה, מחממת את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הפטריות, טימין, בצל, שום וטוגנים עד רך מאוד וזהוב קל, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את מרק העוף והמרק הגרוס, מערבבים ומבשלים כ -5 דקות נוספות. הגדר aside.In סיר מעל חום בינוני, להביא את החלב רק מתחת לרתיחה. בסיר אחר מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח לתוך החמאה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר מן החום בהדרגה להקציף בחלב חם. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומבשל, ערבוב, עד עבה וחלק, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר את הרוטב מהחום.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים עד 191°. משמנים צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם שמן זית.מכסים את תחתית תבנית האפייה בשכבת האטריות. כפית שליש מהרוטב הלבן על האטריות. למעלה עם שליש של תערובת פטריות עוף ולאחר מכן עם שליש גבינת מוצרלה.חזור על השכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים את הפרמזן באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
אופים עד זהב מבעבע, 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן לעמוד במשך 15 דקות, ואז לחתוך לריבועים לשרת.
12
הסר את הרוטב מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו