לזניה חצילים קיץ
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את חצילים של קיץ. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו פלפלים, עלי נענע, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה לבישול איטי בקיץ עם קישואים וחצילים, לזניה חצילים, ו לזניה חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולפרוס את החצילים ומלח אותו במסננת. כיסוי עם מגבות נייר וקומקום תה מלא וכבד.
בואו לעמוד על 1 שעה עד לחות הוא שוחרר. צעד ראשון זה חשוב מאוד להסיר כל מרירות.
בלילה את החצילים על ידי טבילה ראשונה בביצים מכות, ואז בפירורי לחם מתובל במלח, פלפל, אורגנו, פטרוזיליה, ואבקת שום. (אם אתה צריך להשתמש בחנות קנה פירורי לחם מתובל להשמיט מלח ופלפל.)
במחבת מטגנים צדדית עמוקה מחממים את שמן הזית ל-350 מעלות F.
מוסיפים קצת חמאה (לטעם) ומטגנים את החצילים בקבוצות עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד.
הפוך את ויניגרט של חומץ יין אדום, שמן זית, פלפל קצוץ, סוכר, אורגנו ושום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
קוצצים את המנטה והפטרוזיליה האיטלקית.
כפית 2 כפות ויניגרט בתחתית קערה גדולה.
פרוסות חצילים בשכבה עם מנטה קצוצה, פטרוזיליה, והויניגרט. למעלה עם יותר של vinaigrette ו marinate, מכוסה, במקרר לפחות 1 שעה. (הערה של קוק: אתה יכול גם להוסיף את השכבות יותר שום טחון פרמזן מגורר.)
מרתיחים את האטריות לזניה עם קצת שמן, כך שהם לא מקל, וקצת מלח, כדי להקנות קצת טעם.
בשכבת מנה יפה את החצילים במרינדה, האטריות, ואז מפזרים קצת מוצרלה טרי, ואז בזיליקום ולבסוף טפטוף עם ויניגרט. חזור עד שכל השכבות נוצרות, וודא כי האטריות היא לא השכבה האחרונה.
מקשטים עם עגבניות שרי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים בטמפרטורת החדר לזניה הקיץ הטוב ביותר. מנגה!!!