לזניה טורקיה
לזניה טורקיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 836 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, אטריות לזניה מיידיות, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה טורקיה, לזניה טורקיה, ו לזניה טורקיה.
הוראות
במחבת בינונית לטגן את הבצל הקצוץ, סלרי ושום בשמן עד רך ועדין.
מוסיפים הודו קצוץ וברוקולי. תניח בצד.
כדי להפוך את הרוטב הלבן: בסיר קטן על חמאה להמיס חום נמוך או מרגרינה.
הסר מהחום ולהוסיף קמח, מלח ופלפל; ולהשתלב היטב. חזור לחום נמוך, לטאטא בחלב ומבשלים עד עבה.
כדי להרכיב, בתחתית צלחת תבשיל למקם שכבה דקה של רוטב לבן, ואז שכבה של אטריות. לאחר מכן, מניחים שכבה של תערובת טורקיה, ואחריו רוטב, ולאחר מכן 1/2 כוס גבינת מוצרלה גרוסה. חזור על תהליך שכבות עם תערובת טורקיה ורוטב. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות (175 מעלות C) במשך 45-60 דקות עד מבעבע ומחומם דרך.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.