קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

לזניה ים תיכונית

לזניה ים תיכונית
לזניה ים תיכונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.41 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 415 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חמאה, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מנטה כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לילה לזניה ים תיכונית, לזניה מחבת אביב מהירה ופשוטה עם בעיטה ים תיכונית, ו לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה).

הוראות

1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים כרישה ו -4 המרכיבים הבאים (כרישה דרך שום), ומקפיצים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
כרישהכרישה
4
מוסיפים ארטישוקים ופלפל, ומקפיצים 3 דקות. מערבבים שעועית, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ארטישוקארטישוק
שעועיתשעועית
5
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים קמח ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד עם סיכה. מוסיפים חלב בהדרגה, מערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה, ומבשלים עד לקבלת סמיכות מעט (כ -4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מסירים מהאש.
8
מוסיפים פטה ו -2 כפות פרמזן; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
גבינת פטהגבינת פטה
9
מורחים 1/4 כוס רוטב גבינה בתחתית תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 אטריות מעל רוטב גבינה; למעלה עם חצי תערובת כרישה, חצי תרד, 1/4 כוס מוצרלה, ו 1/2 כוס רוטב גבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מורחיםמורחים
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
תרדתרד
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
יוצקים את רוטב הגבינה שנותר על אטריות, ומפזרים 1/4 כוס מוצרלה ו -1 כף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
11
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 35 דקות. לחשוף ואופים 15 דקות או עד העליון הוא זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לעמוד 5 דקות.

מרכיבים