לזניה ים תיכונית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.41 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 415 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חמאה, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מנטה כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לילה לזניה ים תיכונית, לזניה מחבת אביב מהירה ופשוטה עם בעיטה ים תיכונית, ו לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה).
הוראות
1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים כרישה ו -4 המרכיבים הבאים (כרישה דרך שום), ומקפיצים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
כרישה
4
מוסיפים ארטישוקים ופלפל, ומקפיצים 3 דקות. מערבבים שעועית, ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ארטישוק
שעועית
5
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים קמח ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב מתמיד עם סיכה. מוסיפים חלב בהדרגה, מערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה, ומבשלים עד לקבלת סמיכות מעט (כ -4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מסירים מהאש.
8
מוסיפים פטה ו -2 כפות פרמזן; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
גבינה
גבינת פטה
9
מורחים 1/4 כוס רוטב גבינה בתחתית תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 אטריות מעל רוטב גבינה; למעלה עם חצי תערובת כרישה, חצי תרד, 1/4 כוס מוצרלה, ו 1/2 כוס רוטב גבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מורחים
מוצרלה
פסטה
תרד
כרישה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
יוצקים את רוטב הגבינה שנותר על אטריות, ומפזרים 1/4 כוס מוצרלה ו -1 כף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
מוצרלה
פרמזן
פסטה
11
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 35 דקות. לחשוף ואופים 15 דקות או עד העליון הוא זהוב.