קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה לבישול איטי

לזניה לבישול איטי
לזניה בישול איטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך עגבניות משומר, אטריות לזניה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האטריות לזניה במחבת מתכת 13 על 9 אינץ ' ויוצקים מעל מספיק מים חמים כדי לכסות את האטריות. להפריש עד גמיש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים את המים מן האטריות, נפרדים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מניחים את החצילים וקישואים בקערה של טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מפזרים את המלח ואת הטיהור במשך 20 דקות, זורק לאחר 10 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
הסר את הנקניק מן המעטפת שלה לקצוץ או לצבוט לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
יש לשטוף את החצילים ואת קישואים מתחת למים זורמים ספין עד יבש בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
השתמש 4 אטריות לזניה גמישות כדי בשורה הצדדים של סיר איטי 3 ליטר. חופפים את האטריות מעט ולחץ על הצדדים כך שהם נדבקים. לרסק 1 עגבניות עם היד שלך על החלק התחתון של סיר איטי. מכסה עם חצי מהנקניק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
8
מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, ורבע מאבקת חלב העז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חלב עיזיםחלב עיזים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
9
הוסף רבע מהירקות המטוהרים בשכבה, מעט חופפים את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
10
הוסף רבע מהפטריות הפרוסות בשכבה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
11
הוסף רבע מהאטריות שנותרו בשכבה, חתוך כדי להתאים לכל פערים, חופף מעט את החתיכות. לחץ בעדינות על האטריות לפני בניית השכבה הבאה. תמחץ עוד עגבנייה ותניח על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
מוסיפים חצי חזיר הקרקע, מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, רבע מאבקת חלב העז, רבע מהירקות ורבע מהפטריות. חזור 2 פעמים נוספות עם שאר החומרים. יהיו לך 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חלב עיזיםחלב עיזים
חזיר טחוןחזיר טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
מורחים 2 כפות של מיץ עגבניות מן הפחית על גבי השכבה האחרונה של האטריות. הגדר את התנור האיטי נמוך, לכסות, ולבשל במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
14
הסר כל שומן עודף שהצטבר על ידי לחיצה על למטה ישירות על החלק העליון של הלזניה עם צלחת או מכסה קטן. כבה את התנור האיטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
15
מפזרים גבינה. לכסות ולהשאיר במשך 30 דקות. חום את הגבינה, אם תרצה, באמצעות מבער פרופאן או אקדח חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.