לזניה לבישול איטי
לזניה בישול איטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך עגבניות משומר, אטריות לזניה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האטריות לזניה במחבת מתכת 13 על 9 אינץ ' ויוצקים מעל מספיק מים חמים כדי לכסות את האטריות. להפריש עד גמיש, כ -30 דקות.
מסננים את המים מן האטריות, נפרדים, ומניחים בצד.
מניחים את החצילים וקישואים בקערה של טווה סלט.
מפזרים את המלח ואת הטיהור במשך 20 דקות, זורק לאחר 10 הדקות הראשונות.
הסר את הנקניק מן המעטפת שלה לקצוץ או לצבוט לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
יש לשטוף את החצילים ואת קישואים מתחת למים זורמים ספין עד יבש בעיקר.
השתמש 4 אטריות לזניה גמישות כדי בשורה הצדדים של סיר איטי 3 ליטר. חופפים את האטריות מעט ולחץ על הצדדים כך שהם נדבקים. לרסק 1 עגבניות עם היד שלך על החלק התחתון של סיר איטי. מכסה עם חצי מהנקניק.
מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, ורבע מאבקת חלב העז.
הוסף רבע מהירקות המטוהרים בשכבה, מעט חופפים את החלקים.
הוסף רבע מהפטריות הפרוסות בשכבה.
הוסף רבע מהאטריות שנותרו בשכבה, חתוך כדי להתאים לכל פערים, חופף מעט את החתיכות. לחץ בעדינות על האטריות לפני בניית השכבה הבאה. תמחץ עוד עגבנייה ותניח על האטריות.
מוסיפים חצי חזיר הקרקע, מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, רבע מאבקת חלב העז, רבע מהירקות ורבע מהפטריות. חזור 2 פעמים נוספות עם שאר החומרים. יהיו לך 4 שכבות.
מורחים 2 כפות של מיץ עגבניות מן הפחית על גבי השכבה האחרונה של האטריות. הגדר את התנור האיטי נמוך, לכסות, ולבשל במשך 5 שעות.
הסר כל שומן עודף שהצטבר על ידי לחיצה על למטה ישירות על החלק העליון של הלזניה עם צלחת או מכסה קטן. כבה את התנור האיטי.
מפזרים גבינה. לכסות ולהשאיר במשך 30 דקות. חום את הגבינה, אם תרצה, באמצעות מבער פרופאן או אקדח חום.