לזניה מחבת
אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה מחבת, לזניה מחבת, ו לזניה מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום; לבשל עד הזהב, 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, 1 כף עשבי תיבול, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד שובב, על 5 דקות.
מעבירים לבלנדר ומחית. להחזיר 1 כוס הרוטב למחבת ולהפחית את החום לנמוך; שמור את הרוטב שנותר.
בינתיים, לערבב את ריקוטה, ביצה, פרמזן, הנותרים 3 כפות עשבי תיבול, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה.
מניחים 2 לזניה אטריות על הרוטב במחבת.
שכבה מחצית הגזר וקישואים על גבי; טפטוף עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. מכסים במחצית התרד, חצי מתערובת הריקוטה, כמה חתיכות מוצרלה ו -2 עד 3 כפות של רוטב העגבניות השמורות. חזור על השכבות, מסתיים עם אטריות. למעלה עם הרוטב הנותר ומוצרלה. מכסים ומבשלים עד הלזניה מבושלת והגבינה נמסה, 20 עד 25 דקות.
תן לנוח כמה דקות לפני חיתוך.
מקשטים עם יותר פרמזן ועשבי תיבול טריים.