אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו לזניה מחבת, לזניה מחבת, ו לזניה מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את השום; לבשל עד הזהב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את העגבניות, 1 כף עשבי תיבול, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מבשלים עד שובב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מעבירים לבלנדר ומחית. להחזיר 1 כוס הרוטב למחבת ולהפחית את החום לנמוך; שמור את הרוטב שנותר.
שכבה מחצית הגזר וקישואים על גבי; טפטוף עם שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. מכסים במחצית התרד, חצי מתערובת הריקוטה, כמה חתיכות מוצרלה ו -2 עד 3 כפות של רוטב העגבניות השמורות. חזור על השכבות, מסתיים עם אטריות. למעלה עם הרוטב הנותר ומוצרלה. מכסים ומבשלים עד הלזניה מבושלת והגבינה נמסה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.