לזניה מקסי-תירס
לזניה מקסי-קורן אורכת כשעה ועשר דקות מתחילתה ועד סופה. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -13 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 251 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גבינת צ'דר, תירס, מלח שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל מקסי עם סלסה צ'יפוטלה , רול אפים מקסי-עוף ומקסי טונה נמס .
הוראות
מוסיפים תירס, רוטב עגבניות, רוטב פיקנטה, אבקת צ'ילי וכמון; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מניחים מחצית מהטורטיות בתחתית ובמעלה הדפנות של 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה. כף תערובת בשר על טורטיות.
שלבו גבינת קוטג', ביצים, פרמזן, אורגנו ומלח שום; לפזר על תערובת הבשר. משטחים עם שאר הטורטיות. מכסים בנייר כסף.
אופים ב-375 מעלות למשך 30 דקות.
מפזרים גבינה; מחזירים לתנור ל-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.