קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

לזניה נס

לזניה נס
. אם יש לך אטריות לזניה, גבינת פרמזן, רוטב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הנס, miracle mac n ' cheese, ו בקלאווה נס.

הוראות

1
מורחים על רוטב פסטה כוס 1 בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר (11x7 אינץ'). למעלה עם 3 אטריות לא מבושלות, גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה 1 כוס, גבינת פרמזן ורוטב פסטה 1 כוס. למעלה עם שאריות 3 אטריות לא מבושלות ורוטב פסטה שנותר. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
אופים ב 375 מעלות F עבור 1 שעה לחשוף העליון עם גבינת מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
בואו לעמוד 5 דקות.