קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

לזניה נס

לזניה נס
. אם יש לך אטריות לזניה, גבינת פרמזן, רוטב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הנס, miracle mac n ' cheese, ו בקלאווה נס.

הוראות

1
מורחים על רוטב פסטה כוס 1 בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר (11x7 אינץ'). למעלה עם 3 אטריות לא מבושלות, גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה 1 כוס, גבינת פרמזן ורוטב פסטה 1 כוס. למעלה עם שאריות 3 אטריות לא מבושלות ורוטב פסטה שנותר. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
אופים ב 375 מעלות F עבור 1 שעה לחשוף העליון עם גבינת מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
בואו לעמוד 5 דקות.