לזניה נס
. אם יש לך אטריות לזניה, גבינת פרמזן, רוטב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: הנס, miracle mac n ' cheese, ו בקלאווה נס.
הוראות
מורחים על רוטב פסטה כוס 1 בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר (11x7 אינץ'). למעלה עם 3 אטריות לא מבושלות, גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה 1 כוס, גבינת פרמזן ורוטב פסטה 1 כוס. למעלה עם שאריות 3 אטריות לא מבושלות ורוטב פסטה שנותר. כיסוי.
אופים ב 375 מעלות F עבור 1 שעה לחשוף העליון עם גבינת מוצרלה הנותרים.