קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
מגזין

לזניה עגבניות-בזיליקום עם פרושוטו

לזניה עגבניות-בזיליקום עם פרושוטו
לזניה עגבניות בזיליקום עם פרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 385 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. אם יש לכם בזיליקום, פלפל, פרושוטו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצה עם פונטינה, עגבנייה, בזיליקום ופרושוטו, לחמניות לזניה עגבניות-בזיליקום, ו לזניה עצלה עם רוטב עגבניות בזיליקום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
זרוק שום דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על, ולעבד עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים גבינת קוטג'; תהליך 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
4
מוסיפים גבינת שמנת, 2 כפות רומנו, בזיליקום, פלפל וביצה; מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ופלפל כתוםופלפל כתום
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מורחים 1/2 כוס רוטב פסטה בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב הפסטה; מעליו 1 כוס תערובת גבינה, 1/3 כוס פרושוטו ו -3 / 4 כוס רוטב פסטה. חזור על השכבות פעמיים, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
רוטב פסטהרוטב פסטה
פרושוטופרושוטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מורחים את רוטב הפסטה שנותר על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מפזרים 2 כפות רומנו ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ופלפל כתוםופלפל כתום
8
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 45 דקות או עד שהרוטב מבעבע. לחשוף ואופים 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תן לזניה לעמוד 5 דקות.