קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לזניה עוף

לזניה עוף
מתכון עוף לזניה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 55 דקות. מתאים ל-12 ומחירו 94 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 317 קלוריות. אם יש לכם ירקות, עוף, אטריות לזניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; מסננים. בסיר גדול שלבו מרק וחלב. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ירקות ועוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה, שכבה שלוש אטריות, שליש מתערובת המרק ושש פרוסות גבינה. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
תנו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.