לזניה עם אטריות ביצה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאטריות-ביצה Lasganananananananan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 603 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גבינת פרמזן, בצל ירוק, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו לזניה נטולת אטריות, לזניה ללא אטריות, ו לזניה זוקיני בלי אטריות. (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אטריות ביצים על פי הוראות החבילה.
אטריות ניקוז, ולהניח בצד.
מבשלים בשר בקר טחון, בצל ירוק, שום, ו 1/2 כפית מלח במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב 10 דקות או עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מערבבים ברוטב עגבניות בזיליקום פסטה ופלפל. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
מערבבים יחד אטריות ביצים, גבינת מסקרפונה, 1 כוס שמנת חמוצה, ונותר 1/4 כפית מלח עד מעורבב.
שכבה מחצית כל תערובת אטריות ביצה ותערובת בשר טחון בתבנית אפייה משומנת קלות 2 ליטר. חזור על שכבות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן, ואופים 5 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
* 1 (8-אונקיה) חבילת גבינת שמנת ניתן להחליף גבינת מסקרפונה טרי.