לזניה עם אפונה וארטישוק.
לזניה מתוקה וארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, קצפת, אטריות לזניה ללא רתיחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: לזניה מתוקה של ארטישוק וארטישוק., לזניה ארטישוק, ו לזניה ארטישוק תרד.
הוראות
מברשת 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם שמן.
מערבבים ארטישוקים, 1/2 כוס קרם, בזיליקום בקערה בינונית. Purée הנותרים 1 כוס קרם, ריקוטה, הבא 4 מרכיבים במעבד.
מורחים 1 תערובת ריקוטה כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה. מסדרים 4 אטריות בשכבה אחת מעל ריקוטה, שבירת אטריות לפי הצורך כדי לכסות.
מורחים חצי מתערובת הארטישוק.
מורחים 2 1/2 תערובת ריקוטה כוסות מעל ארטישוק.
מפזרים 1 גבינת מוצרלה כוס מעל. חזור עם 4 אטריות, תערובת ארטישוק, 2 1/2 כוסות תערובת ריקוטה, ו 1 כוס מוצרלה.
מורחים את תערובת ריקוטה הנותרים מעל, ואז מפזרים הנותרים 2 כוסות מוצרלה מעל. אוהל עם רדיד, איטום קצוות.
הסר לסכל; להמשיך לאפות עד מבעבע בקצוות וחום על גבי, כ 25 דקות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.