קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

לזניה עם אפונה וארטישוק.

לזניה עם אפונה וארטישוק.
לזניה מתוקה וארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, קצפת, אטריות לזניה ללא רתיחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: לזניה מתוקה של ארטישוק וארטישוק., לזניה ארטישוק, ו לזניה ארטישוק תרד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מערבבים ארטישוקים, 1/2 כוס קרם, בזיליקום בקערה בינונית. Purée הנותרים 1 כוס קרם, ריקוטה, הבא 4 מרכיבים במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים 1 תערובת ריקוטה כוס על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה. מסדרים 4 אטריות בשכבה אחת מעל ריקוטה, שבירת אטריות לפי הצורך כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים חצי מתערובת הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מורחים 2 1/2 תערובת ריקוטה כוסות מעל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מפזרים 1 גבינת מוצרלה כוס מעל. חזור עם 4 אטריות, תערובת ארטישוק, 2 1/2 כוסות תערובת ריקוטה, ו 1 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8
למעלה עם 4 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מורחים את תערובת ריקוטה הנותרים מעל, ואז מפזרים הנותרים 2 כוסות מוצרלה מעל. אוהל עם רדיד, איטום קצוות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים לזניה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר לסכל; להמשיך לאפות עד מבעבע בקצוות וחום על גבי, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
13
עצמי